Holky, syn 5let, potřebujeme pro něj pantofle, jelikož je obrovský problém přejít od bazénu k sezení, mokrou nohou po trávě :D :D takže chci bačkory na přebehnutí 🙂 problém je že chci nějaké ortopedické, v dětské obuvy mi řekli že neseženeme, není možné, nevyrábí se....NETVRĎTE MI ŽE SE NEDAJÍ SEHNAT DĚTSKÉ ORTOPEDICKÉ PANTOFLE... Neví někdo??
Moc tomu nerozumim: tvuj syn ma lekarske dopiruceni na ortopedixkou obuv? I kdyby jo,tak tech par metru od bazenu pres travu mu v neortopedickych pantoflich nezskodi. Ale budiz,pominu-li,ze ty pantofle jsou desny neohebny kopyta,tak tve prani snad je vyslyseno zde: http://www.obuv-botky.cz/detail/3690274/zdravot...
Mozna.bych mu koupila.boty do vody nebo normalne ty gumove nazouvaky ( crocsky) vubec bych neresila zda jsou ortopedicke
... Ted se preferuje barefoot cili radsk zadna bota at ma.chodidlo moznost spravneho a prirozeneho vyvoje a pokud ne naboso tak lehka obuv s tenkou a ohebnou podrazkou..
ano, dají, přesně takové, na jaké dala odkaz @panickatlamicka výše, dělá je i Santé a další značky. Já je sháněla na stejnou věc, na přeběhnutí na zahradě apod. a koupila jsem skoro nenošené za pár Kč tady na bazaru. Ale jsou kožené, tak na silné namočení to není.
Zkoušeli jsme i plastové typu Crocsy, ale ty černé špunty uvnitř mu sedřely nohy, už nic takového.
@panickatlamicka Ano má doporučení. Vím že mu to neuškodí ale pokuid se dají sehnat ortopedické tak je to jistě lepší
@lenkalenulka On ale prostě mokrou nohou na trávu nešlápne
@stekkna a co ty v tom odkazu? Je to to,co hledas? 🙂
@panickatlamicka Jj objednám je, děkuji moc. Ten náš háklivka bude mít radost 🙂
No, nevím, ortopedické mi evokuje nožku na pevno - tedy sandále, které upneš na nožku podle potřeby, ale pantofle k vodě se zamočí, musej jít celé opláchnout, noha v nich je volná, takže to tu podstatu podepření popírá..a nenachodí v tom přece denně hodiny, pokud je chceš na přeběhnutí trávy..
Snad ti nevadí, že jsem nenapsala odpověď na tvůj dotaz, ale jen názor na to obutí.