Oranžové vs. bílé Pampers, jsou velké rozdíly?

jkur
24. zář 2014

Zajímal by mně váš názor, mám koupené dvoje bíle velikost 1 a jedny bílé velikost 2. Nyní mají velice dobrou akci na oranžové pampers, nevím teda zda ve velikosti 1 a 2 nakoupit nebo zůstat u bílých. Zajímalo by mně jestli v nich jsou velké rozdíly a jaké máte zkušenosti. Nerada bych se napálila.

nonnni
24. zář 2014

@jkur jsou v nich ukrutne rozdily. Nemit na sobe napsano Pampers, tak clovek nepozna, ze jde o plenky stejne znacky. Oranzove nejsou levne bezduvodne.

Nerikam, ze jsou uplne k nicemu a nekomu mohou vyhovovat, ale porovnat se kvalitou s bilymi nedaji.

smardik
24. zář 2014

za mě ano, starší syn se mi po oranžových osypal, kamarádce taky a vím že to psalo více lidí, ty jsem nekupovala vůbec, dobré jsou zelené ale bílé jsou nej

ajurka
24. zář 2014

orandžové používáme.. ale bílé jsou o 100% lepší.. to už ty zelené se jim lépe vyrovnají.. orandžové nemají pružné pásy...

jenny.kay
24. zář 2014

Zelené nejlepší, oranžové jsme měli jednou a už nikdy více. Bílé jsou prima, měla jsem je na čerstvého novorozence. Jinak jsou zbytečně dražší, než ty zelené.

jkur
autor
24. zář 2014

@nonnni takže si radši připlatit za bílé?

arrowka
24. zář 2014

Jeden podstatný rozdíl je, že oranžové nemají pružné pásky. Tím, že nejdou pořádně utáhnout, tak mohou protékat. Vůbec bych je nekupovala. Já jeden balík dostala a těšila jsem se, až je dodělám.

nonnni
24. zář 2014

@jkur bile, nebo zelene, nebo jinou znacku, ale ty oranzove bych na novoska nedavala....

jkur
autor
24. zář 2014

@nonnni mockrát děkuji za radu

zunem
24. zář 2014

Měla jsem všechny tři druhy. Klukům nevadili ani jedny. Mezi zelenýma a oranžovýma nijak velký rozdíl nevidím. Ale všechny mi tak nějak smrdí umělinou a bílé nejvíc, jediné co u nich oceňuji je pružný pásek.

kamino
24. zář 2014

Za me jsou oranzove 2 jeste o.k. Jen 3 nemaji ty pruzne pasky,takze muzou vic protekat. My jedeme v zelenych a ty jsou podle meho nej. Mekke,saji dobre..vyzkousela jsem vic druhu a vzdy jsem se pokorne vratila k Pampers.

daskagal
24. zář 2014

Já na chvíli vyměnila bílé za zelené a pak za oranžové a jsem zpátky u bílých. Jsou nejlepší. Zelené strašně smrdí a oranžové protékají.

mpavlinka
24. zář 2014

Za nás nejlepší bílé, jsou nepružnější, nejměkčí, suprově sajou... Pro novorozeňátko jsem měla bílé. Ale cenově dost vysoko, zvlášť ve větších velikostech. Za nás zelené nejlepší poměr kvalita/cena. Oranžové protékají.

gosa22
24. zář 2014

ani jedny...oranžové hnus, po bílých nám rudnul zadeček, mají takové jakoby plásty a to pěkně zapařuje...nejlepší jsou zelené 😉

kimby
24. zář 2014

oranžové u nás největší propadák, voní sice po heřmánku, ale hned naskočila reakce-rudý zadeček, nemají pružný pas a protekly nám.
Bílé pro změnu u nás super super, hlavně pro novorozence. Krásně vše sají, jsou příjemné.

V dalších velikostech jsem volila a znovu budu volit zelené Pampers-zlatý kompromis (krásně sají, nikdy žádné opruzeniny, reakce, pružný pas)

gepe
24. zář 2014

@jkur rozhodne bile - Premium care. Oranzove i u nas neuspely. Premium care jedeme od vel.1 az doted - vel.4, s tim, ze nyni davame uz i zelene Active baby dry.

michalapickova
24. zář 2014

Za mě určitě bílé, oranžové jsem měla jednou při prvním dítěti od tchýně, nebyly úplně špatné, ale vadily mi nepružící přilepovací pásky. Ekzém naštěstí nic, ale parfémovaný jsou hodně. Zase na druhou stranu na rozdíl od Active Baby neprotékaly. Ale jinak bílé suverénně nejlepší.

alcar
25. zář 2014

@jkur Oranzove ve vel. 1 a 2 maji pasky pruzne, neni pravda, jak tu nekteri pisou, ze nemaji. Az od vel. 3 uz je pruzne nemaji. Coz je skoda, protoze u nas teda byly lepsi, nez ty zelene. Po procurani tolik nezapachaly. Kdyby mely pruzne pasky vsechny, kupuju je radeji, nez ty zelene. Jinak teda ty bile jsou opravdu nejlepsi. Pouzivam je na noc a ty zelene pres den. 😉

laska.nezna.hranic
25. zář 2014

za mě ani jedny 😝 ale je třeba vyzkoušet, co mamina/mimino, to jiná (ne)spokojenost

pouzarovaj
25. zář 2014

Oranžové nedoporučuji - měla jsem 2 balíky vel.2 a jsem ráda, že jsou spotřebované...My jsme na zelených, bílé jsou ale asi nejlepší.

bunny123
25. zář 2014

Oranžové - děs, vypadají jako recyklované 🙂

agne
25. zář 2014

Za mě zelené 😀 .
Oranžové jsou strašně parfémované, brrr, ani zadarmo 😅

mirkapalcr
25. zář 2014

Ja som pre obidve dcerky kupovala prve mesiace biele pampers. Pri starsej sme raz dostali tie oranzove a nikdy viac som ich nekupila. Mne na nich najviac vadilo to, ze namaju elasticky pas, to upinanie. Po bielych sme presli na zelene, tie su tiez super.

ebsian
25. zář 2014

U bílých měla malá otlačenou tu síťku na zadečku. 😅 😔 Teď, když teda střídavě chodí na nočník, tak kupuji z albertu ty basic, už nám to stačí. Dřív na střídačku různé značky a měla jsem ráda bella happy. 😉 No ty oranžové a zelené pampers taky v pohodě.

mafeska
25. zář 2014

moje zkušenost:
1. zelené, ze všech pampersek jsou nej (bohužel i nejdražší)
2. bílé - mají pružné pásky, používala jsem jedničky i dvojky pak přestaly vyhovovat
3. oranžové - jsou hodně navoněné, nemají pružné pásky, často protékaly, za mě nebrat 🙂

hromagda
28. pro 2015

My jsme byli náhodou s oranžovými pampers spokojení. Je zajímavé, že když jsme je kupovali v tescu,měly i pružný pásek,ale odkudkoliv jinde ho neměly, nechápu 🙂 jinak přestaly vyhovovat až teď, kdy je synovi 7 měsíců a už hodně cura, takže na noc budeme dávat Zelený, ale přes den budeme s oranžovými pokračovat. kromě toho, že je v noci procura,jsou fajn

pauline30
28. pro 2015

Mala se mi po oranzovych vzdycky osypala, jsou hodne parfemovane a hodne nam i protekaly ☹
Zelene a bile jsou oproti oranzovym moc fajn a my tam ten rozdil teda pocitili oproti oranzovym.

hromka35
28. pro 2015

dle mě zelený jsou ideální, bílé jsou zbytečně drahé, ale kvalitou supr, jen ta cena..oranžové nemají pružné pásky takže když je utáhneš moc tak miinko těsní, když málo, tak jsou volné..ale co mě na oranžových vadilo nejvíce je ta strašně silná vůně kterou jsou napuštěny..alespoň ty 3ky které jsem měla, celá postýlka tím byla cítit, už je nechci. Zelené jsou z nich nejlepší kompromis kvality a ceny dle mých zkušeností.

lenka3p
28. pro 2015

Oranzovy ted mivaji i pruzne pasky, ale zatim jsem nevypozorovala, jak se lisi obal, nekde jsme koupili ty, nekde ty, perlickou je, ze posledne jsem brala v Globusu dve baleni vedle sebe a v jednom ty pruzne pasky byly a v jednom ne.

hromagda
29. pro 2015

Tak to je haluz 🙂přímo z pampers mi napsali,že s těmi pružným pásky je to limitovaná edice a prý jsou označené nálepkou limited edition,což jsem teda nikde na obalu nenašla,měli by si v tom udělat pořádek