Mám dotaz: Nemáte někdo zkušenost s online nakupováním věcí zn. Next přímo z Anglie? Nevím, jaké by bylo poštovné a zda se platí nějaké clo, ale když si to člověk přepočítá, vyjde to odtamtud levněji než z obchodů od nás. Chtěla jsem si něco koupit, ale zlobila mě tam registrace. Děkuji za odpovědi.
@1kacaba1 Z anglického Nextu do ČR neposílají, musela bys mít bydliště v UK, proto tě zlobila registrace. Nakoupit se dá za české ceny na www.nextdirect.com nebo přes někoho, kdo se tím zabývá, nejčastěji na mimibazaru.
Nakupujem pravidelne na Nextdirect.com
Maji mnohem lepsi vyber nez v obchode, dodani do 3 dnu a postovne do CR nad nakup v hodnote 500kc zdarma. Balicek ti doveze az domu DHL.
Nakupovani s pomoci nejake maminky na MMB se nevyplati.
já kupuju přes kamarádku v Anglii, to je nej, koupí mi a bud pošle poštou nebo vezme jak tu letí-lepší možnost, je to asi nejlepší takhle 🙂
Jéé, super, děkuju🙂
@1kacaba1 Oni na nextdirectu doplnuji - taky jsem nedavno chtela cepku s hvezdou a nebyla, a v patek uz ji zrovna v nasi velikosti doskladnili. 🙂
@kamilka007
Aha. a dá se ta objednávka nějak pozdržet a dokončit ji později, až naskladní?
@1kacaba1 To neda, naopak maji kosik dost kratky a casto mi z nej veci pri "odskoku" na kojeni uplne zmizely, takze jsem je hledala nanovo. Ale tim, ze maji dopravu nad 500 zdarma, vyplati se vetsinou objednat jen cast a na zbyle cihat. 🙂
@kamilka007
Jojo, pravda...🙂 Vlastně o nic nejde...už mi jede první balíček, je v Lipsku, tak se moc těším.
můžu se zeptat jak funguje na nextdirect platba? musím mít povolené nějaké ty služby navíc? děkuji 🙂
@nordjane Je to pres udaje na platebni karte, takze myslim, ze staci jen klasicka registrace jmena, adresy. Myslim - uz jsem tam strasne dlouho, takze nevim presne, ale kdyz jsem to zvladla ja, blondyna.. 🙂
Holky oživuju diskuzi. Nevíte jak je to s objednávkami z anglie teď po brexitu? Platí se clo a DPH nebo je něco z toho započítané už v ceně těch věcí?
Já slyšela, že ti to sice z Anglie do Čech pošlou, ale za stejnou cenu jako v Česku.