Ahoj holky,
mám takovou věcnou: Jak dlouhou dobu - resp. do jakého věku dítěte - jste používali dětský olejíček po koupeli?
A nahrazovali jste později nějakým mazáním? Díky!
Od mala používáme jedno a to samé. Prcek je lehký atopik, takže jsme nechtěli moc experimentovat a pořídili jsme Zklidňující tělové mléko od Weledy. Malému budou brzy 2 roky a mažeme ob den. Jeden den koupeme čistou vodou, to nemažeme, druhý den s použitím přírodního mýdla, a to mažeme.
@urtica Ahoj, já mazu po koupeli rada používám bio kokosovy olej, eone nebo weledu a zatím mazat budu. Někdy holky nemazou vůbec aby nenavykali dětskou pokožku na kosmetiku, takže je to asi na každým jinak na krém zatím po koupeli přecházet nebudu teď v létě mazu přes den krém bioderma s vysokym faktorem a v zimě taky krém do kočárku proti mrazu. Tak je to podle mě fakt individuální kdo jak používá kosmetiku do kdy a jestli vůbec. Já jsem měla jako malá ekzem různé leceny a se speciální neparfemovanou kosnetikou v nejhorším případě kortikoidy. Při dospívání se mi už neobjevil, ale po koupeli se vždy hodně mazu už kolik let neumím sii představit že bych se nepromazala
něco na tom bude, když není tělo na kosmetiku a mazání navykle je to lepší ...