Ahoj holky,
mám takovou věcnou: Jak dlouhou dobu - resp. do jakého věku dítěte - jste používali dětský olejíček po koupeli?
A nahrazovali jste později nějakým mazáním? Díky!
Od mala používáme jedno a to samé. Prcek je lehký atopik, takže jsme nechtěli moc experimentovat a pořídili jsme Zklidňující tělové mléko od Weledy. Malému budou brzy 2 roky a mažeme ob den. Jeden den koupeme čistou vodou, to nemažeme, druhý den s použitím přírodního mýdla, a to mažeme.
@urtica Ahoj, já mazu po koupeli rada používám bio kokosovy olej, eone nebo weledu a zatím mazat budu. Někdy holky nemazou vůbec aby nenavykali dětskou pokožku na kosmetiku, takže je to asi na každým jinak na krém zatím po koupeli přecházet nebudu teď v létě mazu přes den krém bioderma s vysokym faktorem a v zimě taky krém do kočárku proti mrazu. Tak je to podle mě fakt individuální kdo jak používá kosmetiku do kdy a jestli vůbec. Já jsem měla jako malá ekzem různé leceny a se speciální neparfemovanou kosnetikou v nejhorším případě kortikoidy. Při dospívání se mi už neobjevil, ale po koupeli se vždy hodně mazu už kolik let neumím sii představit že bych se nepromazala 🙂 něco na tom bude, když není tělo na kosmetiku a mazání navykle je to lepší ...