Odsávačka hlenů - jak ji vybrat?

krista71096
28. únor 2019

Ahoj 🙂

Mám celkem dilema .. odsávačka hlenů 😃 Podle čeho jste vybírali? jsem z toho úplně mimo 😃 Moc děkuji

A pokud je ještě možno, a máte zkušenosti tak poprosím o radu i na teploměr 🙂

krista71096
autor
28. únor 2019

... z těch odsávaček na vysavač mám trošku respekt, takže možná něco jinýho :/

sudylichozrout
28. únor 2019

@krista71096 brala jsem Nosatko na vysavac a jsem spokojena. Doporucili mi ho v lekarne, nemela jsem s tim zadne zkusenosti a kupovala jsem ad hoc z nutnosti.

miba10
28. únor 2019

@krista71096 máme baby vac a super. Já se toho celkem dalo by se říct bála, ale teď už to mám párkrát odzkoušené a nedám dopustit
https://www.benu.cz/arianna-baby-vac-2-s-cistic...

zmrzlinka
28. únor 2019

Jedine na vysavač.Neboj miminku to nemůže ublížit.

kaczorka
28. únor 2019

@krista71096 Za mě je nejlepší ta odsávačka na baterky,mám doma tu na odsátí pusou i na vysavač,je sice dražší,ale tahle odsávačka se osvědčila nejlépe. (pusou mi to moc odsát nešlo,na vysavač se mí zdálo že je to moc silné a hlavně malý viděl vysavač a začal brečet) Je přenosná a malý si ani nevšiml a měl odsátý nos 🙂 https://www.drmax.cz/miobebee-elektricka-odsava...

krista71096
autor
28. únor 2019

ty jo, tak začínám mít teda dilema :D asi vyzkouším levnější variantu na vysavač, a potom se uúvidí co a jak :D 🙂

mikvitin
28. únor 2019

@krista71096 mam všechny druhy odsavacek 😁 pro jistotu všech jistot...nejúčinnější a nejrychlejší je na vysavač 👌elektrická je super na cestování a ta ústní kdyz zapomenu ostatní doma😂teploměr používám ten z dr.maxe digitální nic extra na dite nepotřebujes ale pokud ti bude ditko stejne jako moje rvát u rektalniho teploměru porid si bezkontaktní horečku stejne poznáš i bez teploměru ;)

krista71096
autor
28. únor 2019

@mikvitin ukázková maminka :D mockrát děkuji za rady 🙂

mikvitin
28. únor 2019

@krista71096 za nic rada pomůžu😁

lucifux
28. únor 2019

Za mě jednoznačně na vysavač!!! Úplně nejvíc super, my používali už od miminka, cca 1 měsíce. A jestli se trochu bojíš a máš vysavač u kterého lze regulovat výkon, tak není co řešit.

kittyy17
28. únor 2019

@krista71096 na vysavač v Dr.max, Nosátko. Používám i na sebe, když už mám odřený pod nosem. A taky ve tři ráno v paneláku, když děcko ječí kvůli ucpanemu nosu a sousedi už jsou vzhůru 😉

kittyy17
28. únor 2019

@krista71096 můj mladší si v roce sám nasadil odsávačku na vysavač a strčil správný konec do nosu. Celkem brzy pochopil, že je mu potom líp 😂

kittyy17
28. únor 2019

@krista71096 teploměr jsem koupila digitální do zadečku s pružnou špičkou, u Dr.maxe. a ještě doporučuji vychytat akci 2+1 na jejich výrobky a koupit mořskou vodu 😉

darinka84
28. únor 2019

@krista71096 také máme Nosatko z dr. Maxe. Momentálně u nás aktuálni záležitost. Je jak na vysavač tak i pusou. Vysavač neublíží, udělám šup rup a je to hotové. Malá se i směje občas. Teploměr máme obyčejný digitální strcim do zadečku a za pár vteřin pipa. Dítko u toho zábavim ani neví že ji měřím. Je pravda že naše malá je hrozný pohodar.

krista71096
autor
28. únor 2019

Jste nejlepší, holky! Mockrát děkuji .. 🙂