Ahoj maminky,
mohu poprosit o tip na odsávačku hlenů na baterie nebo do elektriky? (3měsíční mimi) Doma používám nástavec na vysavač, čeká nás však hospitalizace, tak si musím vzít něco s sebou. Koukala jsem se a nejsou úplně nejlevnější, tak budu radši za nějaký tip a recenze. Děkuji.
@marti89 máme tuto a jsem spokojená. https://www.benu.cz/miobebee-elektricka-odsavac...
Kdyz jsem byla s miminkem na detske pohotovosti kvuli davivemu kasli, odsali mu tam rymu vysavacem. Meli ho tam ve skrini. Ja s sebou mela na prejezd rucni, ale takovou silu nemel, tak mi na cestu domu pomohl vic ten na vysavac.
U nás na oddělení mají na každém pokoji odsávačku (je to na liště vedle kyslíku). Takže maminky si tam napojí svoji odsávačku a pustí to, funguje to jako vysavač (nasávání). Lze tam napojit odsávačku na vysavač.
Když byla dcera mala mela často rýmu, tak abych v noci nebudila starší vysavačem, koupila jsem si podobnou odsavacku jen jina značka. A ve finále jsem více odsala tou na pusu. Asi bych nejdříve zjistila, moznosti odsávání v nemocnici.
Já mám doma teda klasickou na vysavač a jelikož doma vysavač nemám, odsavam ústy 🤷♀️
Odsávačka na vysavač odsaje vždy něco, když je rýma... Náš doktor, ale tvrdí, že je to jako odsávat dítěti mozek a doporučuje odsávat v nejnutnějších případech...
Navíc syn, když už byl větší, tak byl problém držet hadici od vysavače, odsávačku a přeprat dítě...
Teď jsem si pro další miminko koupila odsávačku na baterky, která má i nějakou uklidňující melodií... Teď nevím co je to za značku, ale nejdřív jsem byla naštvaná, že to bylo drahé a vůbec to nefunguje. Pak jsem se dozvěděla, že mám miminku zacpat jednu nosní dírku a druhou odsávat... a nejlépe dát mu dudlík (nebo nějak udělat aby měl zavřenou pusu) a super. Přijde mi to šetrnější a nudle to odsaje...
@anguly Prave ze je lepsi, kdyz ma otevrenou pusu. Ja si taky odsavam, kdyz mi to nejde vysmrkat, protoze tlacit to vede k bolesti hlavy. Se zavrenou pusou mam pocit, ze mi to vezme i oci.
Nas dr. naopak rika, ze kdyz se neodsava/nesmrka, dela se zanet a pak to sedi v dutinach, v usich, az se to musi propichnout. Asi fakt co lekar, to jiny nazor.
My měli v nemocnici tu na vysavač ten nám tam zapujcili