Ahojky zkušené maminky. Jak nutné pokládáte pořídit odsavačku hlenů? Případně, jakou doporučíte? Nějaké debaty jsem našla, ale staršího roku, tak by mě zajímaly aktuální trendy, jestli ji vůbec používáte a jak často... Pokud, tak plánuji pořídit až za pochodu...
Taky používám odsavačku na vysavač, malej si na ni už docela i zvykl 🙂 Je to rychlé, účinné a dobře se čistí.
Taky mame na vysavac,jina nefunguje. Malý se po 1. Hrozne bal,tak jsme ho vzali 3. Nasilim. Pak jsem rekla dost,boji se vysavace a bude i nas. 3dny jsem ho nechala byt,vcera mu to v klidu na kline vysvetlila,ukázala a uz,se necha uplne v pohode kazdou pul hod.odsat. 🙂
přidávám se...kup tu na vysavač a nebudeš litovat, rozhodně ji využiješ!
@zuzka3112 mame na vysavac i tu klasickou, co se odsava pusou. Lepsi je ta na vysavac, vycisti nos rychleji a ja ji obcas vyuziju i u sebe. Dcera se ji ale boji, tak u ni zatim pouzivame aspon tu klasickou, abychom odsaly to nejhorsi.
Jakmile dostane rýmu, tak nutná bude. taky doporučuji tu na vysavač. Používáme ji stále, je to věc, co se opravdu využije.
TAky na vysavač, je hlavně rychlá, pusou to vytáhneš tak max šušínku u malého miminka. Naučila jsem děti, že se jí nebojí a odsávaní je bez problémů.
Děkuji za Vaše názory. Není tedy co řešit 🙂 Přeji všem hezký den.
určitě ano, jde jen o to jakou. já měla jen tu obyč ústní, ale to nic moc... i když posloužila taky. teď váhám mezi tou na vysavač a na baterie, kde se mi moc nelíbí cena, ale zase fajn na cesty...
ale chtěla jsem se zeptat, maminky, jak ono vysávání řešíte vy, které bydlíte třeba v paneláku? u nás to nejhorší vždy bylo třeba řešit uprostřed noci. a to jsem musela brát ohledy pouze na rodinu... neumím si představit zapnout vysavač a dráždit x sousedních rodin... příčí se mi i myšlenka, že budu budit starší děti a tu část rodiny, která vstává do práce... tak pořád nevím, co zvolit.
@laska.nezna.hranic To se nedá nic dělat, lepší pár minut provozu vysavače než plakající unudlané dítě.
A když už jsme u toho, jakou by jste doporučily? značku, typ... s jakou jste spokojené maminky? Je toho fůra na webu, tak dám na doporučení.
@zuzka3112 před narozením syna jsme od známých dostali myslím Baby Vac, tu máme doma. Ted´ jsme u mých rodičů, a když jsem v lékárně chtěla odsávačku na vysavač, tak tam měli Nosátko. Nějak v nich nevidím velký rozdíl. Možná jen ten, že u toho Nosátka se mi zatím nestalo, že by se hleny dostaly i mimo ten vyndávací nástavec do nosu, pak stačí propláchnout jen ten jeden díl. U toho Baby Vacu bývají hleny v tom nástavci a dostanou se i do té záchytné nádržky, takže to musím proplachovat obojí. Pak mám zase trochu strach, aby nám ta voda v hadičce neudělala něco s vysavačem...
určitě ano 🙂
@petratr u nás to chodilo v obdobích, chvíli se bály, chvíli zas ne. teď se předhání, která bude u vysavače dřív 🙂
A já teda objednala nosátko na netu za 245 Kč (objednávala jsem si porodní vložky, tamponky do kojící podprdy atd atd), tak jsem to vzala při jednom a mám dopravu zdarma 😀 Je bezva se takhle poradit a nakoupit z gauče 😀
Odsavacka se urcite hodit bude. Ja si vyrobila odsavacku na vysavac z obycejne ustni odsavacky. Ustni jsem koupila za 39kc a jen jsem ji upravila. Funguje skvele.
Děkuji všem za rady a tipy. Vyhrálo nosátko na vysavač 🙂
@betelgeuzz Tak o tom si můžu nechat zdát🙂)))
Také doporučuji odsávačku na vysavač, je super. Starší syn si tím v roce vysával nos sám 🙂 Nedávno jsem na internetu objevila elektronickou a ta vypadá taky dobře, ale s ní zkušenosti nemám.
Ahoj, chtěla bych oživit tuhle diskuzi s dotazem. Objednala jsem odsávačku na vysavač, ale nedokážu si moc představit to co se tu už zmiňuje - zapínat kvůli odsávání vysavač v noci. Navíc jsem v recenzích vyčetla, že to co se odsaje, jde často až do vysavače, to mi taky nepřijde úplně ideální. Tak mě napadlo, jestli nemáte někdo zkušenost s takovými těmi "příručními vysavači" (akumulátorovými), jestli to na to vůbec jde nasadit a jestli mají dostatečný tah.
@lenkas1982 z vlastní zkušenosti tvrdím, že odsávačka na vysavač je nejlepší. Pokud je to dobrý model do vysavače nic nejde. a zapnout lux na 2 minuty v noci rozhodne stoji za to že se mi díte aspon 2h vyspí :D a sousedi nic neslyšeli prý to zaspali.
@lenkas1982 Na ruční vysavač to nenasadíš, má to výstup do normální kulaté hadice. Při správném použití se ti hleny do vysavače nedostanou.
souhlas, odsávačka na vysavač k nezaplacení. Taky mám v noci špatný pocit, ale co, dítěti se uleví a je to fakt chvilka. Náš prťous si dokonce odsává sám :o) zapnu lux a on si to cpe do nosu :o))) jo a do vysavače se mi nikdy nic nedostalo, zůstane to v tom a pak se vypláchne vodou
taky souhlasím máme odsavačku na vysavač a opravdu je k nezaplacení,zrovna ted má malý rýmu a po odsátí je vše o.k 🙂
Jedině na vysavač. Jiná není dost účinná, ale připrav se na případné "násilí" a řev, děti to zrovna nemilují 😉