Ahoj, prosim, doporucili by jste elektrickou odsavacku Avent nebo Medela? Nasla jsem i znacky Zopa, Sauvinex a Lovi, ale jelikoz cekam prvni miminko, neznam je. Predem dekuji.
Medela za me urcite..ale taky bych pockala☺️V porodnici se da pujcit a treba oak nebude potreba☺️
Měla jsem elektrickou dvoufázovou medelu a super. Ale taky bych dopředu nekupovala. Tady se dá půjčit zadarmo na celou dobu kojení. 🙂
@nika110818 Určitě Medela.
Nemam zkušenosti,ale kojila jsem dceru 2,7 roku a bez odsavačky...tak výše zmíněné rady nechat nakup až v případě nutnosti..zbytečně nevyhazovat peníze..jsou dobře zmíněné rady..pritelova ex s jejich dětmi používala tak mi přítel říká před par dny ze musím koupit..tak jsem mu též vysvětlila,ze není jisté,že ji budu potřebovat..😉 Určitě omrknout není špatné předem..😉
@nika110818 Avent mi z prsou vůbec nic nevytáhl, pro mě byl úplně k ničemu, Medela je absolutní top, doporučuji jakoukoliv. Ale nejdřív jsem vyzkoušela v porodnici a kupovala až když jsem ji potřebovala i domů. Medelu mají i v Benu lékárnách na eshopu a docela rychle se ta objednávka dá vyzvednout v nejbližší lékárně a dobrá cen tam byla tehdy.
Jedině medelu, všechny ostatní co jsem testovala předtím stáli za hov... ;) Ale taky bych počkala, případně se podívala kde se dají půjčit, je to docela drahá sranda a je otázka zda jí za ty prachy využiješ... ;)
Moc vsem dekuji. 😊
Určitě nákup až po porodu. V porodnici mi půjčili, abych mohla chystat mléko - malého převezli 6 hodin po porodu do Motola na operaci a na JIPce jsem s ním mohla být jen 8-22:00, tak aby ho v noci měli čím krmit. A tak jsem si ji po propuštění z porodnice koupila (avent) a ty kelímky a sáčky na mléko byly bezva. Ale většina známých ji nepotřebovala. Něco to stojí a když není jisté, že ji upotřebíš, není podle mě důvod ji kupovat. Navíc se dá koupit opravdu snadno skoro v každé lékárně nebo zdravotnických potřebách...
@slun1cko dekuji, chci jen vybrat, abych tohle nemusela resit zdlouhave, kdyby ji bylo potreba po porodu. 😊 a byla jsi spokojena s Aventem?
Medela. Ale pokud teprve cekas dite, prijde mi naprosto zbytecne odsavacku kupovat predem