Odsávačka Avent nebo Medela?

nika110818
5. led 2021

Ahoj, prosim, doporucili by jste elektrickou odsavacku Avent nebo Medela? Nasla jsem i znacky Zopa, Sauvinex a Lovi, ale jelikoz cekam prvni miminko, neznam je. Predem dekuji.

martiniquest
5. led 2021

Medela. Ale pokud teprve cekas dite, prijde mi naprosto zbytecne odsavacku kupovat predem

michaelarousova
5. led 2021

Medela za me urcite..ale taky bych pockala☺️V porodnici se da pujcit a treba oak nebude potreba☺️

me_druhe_ja
5. led 2021

Měla jsem elektrickou dvoufázovou medelu a super. Ale taky bych dopředu nekupovala. Tady se dá půjčit zadarmo na celou dobu kojení. 🙂

kettkav
5. led 2021

@nika110818 Určitě Medela.

romi85
5. led 2021

Nemam zkušenosti,ale kojila jsem dceru 2,7 roku a bez odsavačky...tak výše zmíněné rady nechat nakup až v případě nutnosti..zbytečně nevyhazovat peníze..jsou dobře zmíněné rady..pritelova ex s jejich dětmi používala tak mi přítel říká před par dny ze musím koupit..tak jsem mu též vysvětlila,ze není jisté,že ji budu potřebovat..😉 Určitě omrknout není špatné předem..😉

2hanah
5. led 2021

@nika110818 Avent mi z prsou vůbec nic nevytáhl, pro mě byl úplně k ničemu, Medela je absolutní top, doporučuji jakoukoliv. Ale nejdřív jsem vyzkoušela v porodnici a kupovala až když jsem ji potřebovala i domů. Medelu mají i v Benu lékárnách na eshopu a docela rychle se ta objednávka dá vyzvednout v nejbližší lékárně a dobrá cen tam byla tehdy.

gramar
5. led 2021

Jedině medelu, všechny ostatní co jsem testovala předtím stáli za hov... ;) Ale taky bych počkala, případně se podívala kde se dají půjčit, je to docela drahá sranda a je otázka zda jí za ty prachy využiješ... ;)

nika110818
autor
5. led 2021

Moc vsem dekuji. 😊

slun1cko
5. led 2021

Určitě nákup až po porodu. V porodnici mi půjčili, abych mohla chystat mléko - malého převezli 6 hodin po porodu do Motola na operaci a na JIPce jsem s ním mohla být jen 8-22:00, tak aby ho v noci měli čím krmit. A tak jsem si ji po propuštění z porodnice koupila (avent) a ty kelímky a sáčky na mléko byly bezva. Ale většina známých ji nepotřebovala. Něco to stojí a když není jisté, že ji upotřebíš, není podle mě důvod ji kupovat. Navíc se dá koupit opravdu snadno skoro v každé lékárně nebo zdravotnických potřebách...

nika110818
autor
5. led 2021

@slun1cko dekuji, chci jen vybrat, abych tohle nemusela resit zdlouhave, kdyby ji bylo potreba po porodu. 😊 a byla jsi spokojena s Aventem?