Od kdy můžu používát na oblečení aviváž?

koriandrie
22. únor 2016
Uživatel koriandrie je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od koriandrie.

Ahoj holky, od kdy jste začaly používat na dětské prádlo aviváž? A když tak jakou? Našla jsem Lovelu a i nějaký Lenor. Děkuju za rady 🙂

majkoz
22. únor 2016

Aviváž netřeba. Pokud potřebuješ prádlo zvláčnit(máte tvrdou vodu), tak místo aviváže nalij ocet...neboj cítit nebude, a když kápneš pár kapek olejíčku-podle sebe, co Ti voní. A pokud trváš na avi, tak Lovela

ivca_ch
22. únor 2016

Lenor Sensitive, Silan Sensitive a z Dm na miminčí oblečky

majkoz
22. únor 2016

@ivca_ch A kvůli čemu?

ivca_ch
22. únor 2016

@majkoz Zkuste se podívat na dotaz výše - na co se ptala zakladatelka? Jakou aviváž? Zbožňuju odpovědi mimo dotaz.

majkoz
22. únor 2016

@ivca_ch No tak na dotaz jsem odpověděla...a Tebe se ptám-proč?Kvůli čemu to prádlo zasmraďovat-ehm ovonět?

ivca_ch
22. únor 2016

@majkoz Odvověděla sis sama, zakladatelka chce, aby její prádlo pro miminko vonělo po aviváži.

majkoz
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
ivca_ch
22. únor 2016

@majkoz Co si to dovoluješ? Ty biomatko by ses neměla k některým tématům vyjadřovat.

@koriandrie Jinak aviváž jsem používala od prvního praní, jen trošku, právě Lenor Sensitive, pak na střídačku s výše uvedenými.
Voňavému a měkkoučkému oblečení zdar!

blecha94
22. únor 2016

@majkoz Ano, dotaz znel JAKOU avivaz, tudiz pokud nemate konkretni tip, neodpovidejte. Stacilo napsat Lovela. ;)

Ja prvnich 8 mesicupouzivala pouze praci prasek (Lovelu) a pote pridala i avivaz, konkretne Lenor sensitive. Davam jen trochu, aby bylo pradlo vlacnejsi. Jsem s nim spokojena a dcera taky, nemelana nej zadnou reakci.

shadowofangels
23. únor 2016

Já používám aviváže různé, nejen miminkovske a žádné problémy nemá.

verka4d
23. únor 2016

Malá měla od narození suchou,citlivou pokožku. Používali jsme silan sensitiv,hned od narození a vše bylo v pořádku,žádné kožní reakce,v klidu 😎 Stejně se to prádlo pak ještě přežehlí. 🙂

frantiska85
23. únor 2016

Dávám od samého začátku náš prášek i aviváž. Bez problémů.

pavlapola
24. únor 2016
Uživatel pavlapola je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od pavlapola.

Já používám silan sensitive a taky všechno v pohodě 🙂 mám ráda, když nám prádlo voní. Jinak našla jsem aviváže za dobrou cenu na internetové drogerii Ageo, kdyby chtěl někdo ušetřit 🙂

koriandrie
autor
24. únor 2016
Uživatel koriandrie je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od koriandrie.

@ivca_ch Děkuji přesně takhle jsem to myslela 🙂 Máme hodně tvrdou vodu a ne úplně novou pračku. Hledala jsem nějaké řešení a chtěla jsem se zeptat, jestli někdo používá aviváž i pro mimi (5m). Asi vyzkouším tu Lovelu a uvidíme 🙂 děkuju za rady

majkoz
24. únor 2016

@ivca_ch @blecha94 Holky a zakladatelko,omlouvám se,byla jsem jaksi v bojovné náladě, obvykle taková nebývám...
Já jen,že náš střední byl extrém dráždivý,nejen,že avi nepřicházela v úvahu,ale ani ten nejšetrnější prací prášek nesnášel a měl problémy...tak jsem se o to začala víc zajímat a přišla jsem na to,že té kůžičce,co Naše tělo "vychovalo", opravdu nesvědčí žádné další chemie,které nejsou nutné....Každá maminka si mimí svoje pozná po čmuchu-o tom přeci žádná!A oblečky mají být voňavé čistotou a ne Persilem....ale toť můj názor...dělejte každá,jak Vám vhodno a promiňte mi další příspěvek🙂 Ať se Vám skvěle daří,zdravím
A P.S. žádná biomatka fakt nejsem;)))
Čaj a voňavým miminkům všeho druhu zdraví a štěstí,aj mamkám;)