Děvčátka přelom červen-červenec se nám narodí princezna a jelikož je situace co se týče nákupů omezená dívám se po různých obchůdkách na internetu - máte nějaký oblíbený kde je velký výběr hezkých věciček? 🙂
@peta2020 eandilek, Jenicek... Těch obchodů je dost 🙂
Nejlepší je Lindex a H&M, kdybych to před porodem vedela, tak nic jiného nekupuju 🙂 teď už teda prakticky kupuju jen to a je to paráda
holky tak to asi fakt bude pravda...od ránaje mi blbě
Holky moc děkuji za typy 🙂 všude je takových pěkných věcí, že bych snad musela mít paterčata aby jsme to všechno unosili 😀 Jinak se ale zeptám, zda je mezi vámi nějaká maminka co čeká první mimi, řeším teď zásadní otázku nákup kočárku, autosedačky atd...jsou to věci co bych ráda viděla, vyzkoušela a popřípadě se s prodejcem na místě poradila, ale jsou to věci, které nespadají do povolených prodejů takže jediná možnost koupě online ☹ ???
Tak jelikož budu hodně jezdit do terénu a chtěla jsem kvůli zimě velikou korbičku rozhodla jsem se nakonec pro českého výrobce Jasmine Bennetta Classic. Prodává ho zde u nás prodejce Dino a jsou tam ochotni, domluvili jsme se že mi kočárek objednání k nim na prodejnu kde si ho mohu prohlédnout a rozhodnout se ke koupi. 🙂👍
Lindex. Je kvalitni a vychazi vlastne i nejevneji, obleceni v dobrem stavu prodas na bazaru skoro za porizovaci cenu.
Lindex, Newbie, Next.
Nejčastěji nakupuji na Vinted (většinou vyhledávám dle oblíbených značek), potom mám ráda H&M (bodyčka, slintáčky, tepláčky, leginky, mikiny...), Next (hlavně jejich bílá bodyčka a overálky), Věcičky Little Things (čepičky, rukavičky, později softshellové věci).
No a teď u 3. dítěte jsem "objevila" Lindex. Vždy mi zboží z Lindexu přišlo zbytečně drahé, ale co jsem kvůli zavřeným shopům objednala pár bodyček, pyžamek, ponožek a leginek od nich, je mi až líto, že jsem Lindex nekupovala dřív. 🙈
Dávám k dispozici kod na ABOUT YOU... dá se použit opakovaně 🙂 třeba některá využijete 🙂 CS-P7BWPY
Vinted - najdes tam spoustu novych veci nebo v perfektnim stavu. Je to tedy bazar. Dost se mi na nakup veci pro deti osvedcil. Jinak klasicky HM nebo Lidl