Holky, nemáte tu některá vyzkoušený nějaký web kde seženu hadříčky na chlapečka až pojedeme domů z porodnice (zavinovací body, dupačky). Nemusí to být nutně souprava, komplet, sestavím si sama dle toho co bude. Ale jde mi o to aby to bylo hezké a né žádné hadráky.
C&A, HM, marks & spencer, Lindex, next, fred & flo (Tesco) já myslím, ze je toho spousta, kde maji hezke věci. I v Takku sem objevila pěkné kousky.
Určitě Lindex 🙂
@lucifux Omlouvám se předem za svou odpověď, ale koukám, že už máte doma 2 chlapečky, copak nemáte nějaké body po nich? Není to rýpání, ale chápala bych tento dotaz asi více od prvorodičky...
Jinak bych mrkla na bazárku, ať už zde nebo na FB a vybrala si tam. Ty malinké velikosti jsou jako nové a za zlomkovou cenu. Já kupovala zavinovací body, ve kterém dcera jela z porodnice tady asi za 30 Kč jako nové. Značka HM. A k tomu polodupačky a bylo to. Toto jsem moc neřešila.
Lindex
@daisymaminka Je hodně lidí, co vám řeknou, že obnošené by nekupovali, my třeba měli 80% z bazarku, ale to je už na každém. Tomu miminku je to stejně jedno 🙂
@daisymaminka já jako prvorodička dostala spoustu věcí, v podstatě až do vel 68 jsem koupila pár drobností, co chybělo. Do porodnice jsem mu vybrala z toho, nějak jsem to neřešila. 🙈🙈🙈🙈
@lucifux já jsem chtěla synovi pořídit něco pěkného na cestu domů, ideálně komplet - body, polodupačy, kabátek. Výběr na kluka je fakt tragický 🙄 pořád jsem čekala až naskladní zboží, ale nic podle mých představ nikde není to nechci nic extra. Kdybych měla víc času, tak si něco nechám ušít, ale to už nestihnu.
@jjasmina To je pravda, hodně lidí to bazárkové nechce. Ale miminku je to fakt jedno. 🙂
@me_druhe_ja Já dostala úplně vše od švagrové. Celou výbavu mi půjčila - oblečení, kočár, vajíčko, postýlku, chrastítka... Taky to měla z druhé ruky. Já těhu proležela a na nic neměla náladu. Dostala jsem modrou výbavu, i když jsem věděla, že čekáme holku, a byla jsem ráda, že nemusím nic shánět. Jen ty zavinovací body jsem si koupila + přebalovák + vaničku. Vše z druhé (možná i třetí) ruky. Až teprve od roku a půl věku dcery jí od kámošky koupím sem tam něco holčičiho. Dostávám od ní i věci na donošení, to je úplně super na zahradu.
PS : Náš (švagřin) "putovní" kočár Mutsy už vozí páté dítě 🙂
@daisymaminka to ano m doma dvaa chlapečky. Ale věcičky co nosili oni, tak jsem dostala od švagrové po jejich dvou synech, a její kluci oproti těm mým, byli pořádný kousci, mají velké hlavy, takže větsina body, kabátků, tepláčků, čepiček, je vytahané a nedrží tvar, tutíž to nesedí drobnému miminku. A vzhledem k tomu, že já měla oba kluky 3 kila tak předpokládám že tohle miminko bude asi podobné. Můj první to zvládl celkem dobře odnosit, ale z druhého mi to padalo a vyselo to na něm. A body to ani nemluvím, padalo mu to z ramínek, lezly mu z toho až bradavky skoro, jak to je kolem krčku vytahané. Takže na to své třetí miminko si musím něco nového koupit jestliže nechci aby jel z porodnice polonahý.
@daisymaminka moji kluci taky dostávají spoustu věcí od švagrové. Teďje to lepší, protože se i ty její kluci z toho vytáhli jak byli macatý, ale jako miminka byli kulaťoučký hezky. A ty mimi věci po čtyřech dětech nějak vypadají, jsou vytahané, nedrží tvar, nesedí drobnému miminku. Takže proto nové. A taky ze zkušenosti jak jsem se natrápila už i u toho mého druhého syna, protože ten je opravdu prcek má 16m a nosí stále vel. 80 (9-12m) až teprve teď má nějaké kousky 86 ale to jsou takové ty menší.
Koukni tady, kupovala jsem kamarádce, https://www.kojenecke-obleceni.eu/soupravy-do-p...
@lucifux my máme oblečky z nextu a h&m.