Dobrý den , chci se zeptat jestli bude stačit když budu mít na cestu z porodnice fusak Lodger s vložkou a deku . A pak flisovou kombinézku a pod to košilku a dupačky , na hlavu bavlněnou čepičku a teplou čepičku , rukavicky . Jestli to bude stačit ? Budu rodit kolem vánoc. Myslým že to bude stačit .Pojedeme autem 50 km domů . Tak ať se mi to dítko nepotí a ať mu není zima 😉
Bavlněnou košilku a bavlněné dupačky, pak flisovoý overalek a fusak Lodger do vajíčka i ze zimní vložkou . Ještě mám seboi teplé ponožky , rukavicky a čepičky .Ten fisak je fakt teplej a ta kombinézka taky .
Myslým takovou tu starou zavazovací . Tak pro jistort vemi kabátek kdyby byla velká kosa .
To bude stačit, do auta urcite. Chuďátka miminecka jen vylezou z bříška u šup do mrazu, u mě bylo moc fajn ze byl malý květnový.
Děkuji, sice už jednu dcerku mam , ale jsou jí 3 roky a rodila jsem podstatně blíž .Teť musím kvůli srážlivosti krve , těhotenské cukrovce na inzulínu a tak nějak se malá v bříšku furt točí a to jsem v 36 tt . Takže má m vše nachystáno , protože s cukrovkou je větší riziko že budu rodit dřív . Moc děkuji za vše .
Takže bude mit na holem tělíčku košilku nebo bodycko s dlouhym rukávem,pak dupačky a hned na to kombinézu? Myslím že do auta to staci, možná bych přes ty dupačky dala nějaký svetřík nemusí byt nutně pleteny třeba jen lehký látkový a pak můžete třeba ubrat na dece. Pokud má kombinéza kapuci tak bych dala jednu čepičku a kapuci a v autě samozřejmě trochu poodhalila.