Oblečení pro mimčo z Aliexpressu

bru_cka
13. črc 2017

Ahoj holky, kupovala jste nektera obleceni pro mimco z Aliexpresu? I na uplna miminka? Jde mi i o kvalitu, aby to bylo "zdr. nezavadne".
A kupovali jste treba i fusaky? Kombinezy? Povleceni? Ctvercovky?

Dekuji za vase zkusenosti

kometkak
13. črc 2017

Zdavotni nezavadnost bez chemickeho rozboru materialu nejde poznat. Obleceni pro decka ani hracky bych tam nekoupila, stejne tak jako nenakupuji u Vietnamcu.. podle me stejne pochybny zdroj..Pro dospele jeste mozna, ale detem ne. Obednavam z tama obcas, ale jine veci..

gujduska
13. črc 2017

Zdravím, je to sázka do loterie, co Vám přijde kvalitní a bavlna a co umělinka, já objednávala třeba na dcerku velikosti 0-3m a přišly mi oblečky na 80cm miminko (to je tak na rok) Takže já už z tama beru jen frajeřinky, jako jsou doplňky do vlasů, čelenky, botičky, max. čepice, nákrčníky apod.
Ale je fakt, že lepší zpracování má Čína na stránkách a aplikacích do mobilu Wish a Mama.
Ale to k mé zkušenosti s věcičkami z východu.

mikula77
13. črc 2017

Oblečení vżdy vypadalo jako na obrázku, kožené capáčky,vydrží hodně,švy pevné,rovné,bavlna se jeví jako bavlna .Jak se od oka pozná zda je nezávadné nevím,ale po preventivním vyprání se malému ani mně nic nestalo 😉
Nic se nevytahalo,vše drží tvar,barvu,za mě dobrý.Ale určitě záleží na konkrétním výrobci,každý jiné velikosti,nicméně vždy bylo vše větší,takže se to užili časem když ne hned.

bendys
13. črc 2017

ja objednavala a objednavam. ono musis taky kiukat na popisky a hodnoceni, dost to napovi. veci co vysledne kupuju jsou v podobne cenove relaci co u nas... hracky pro uplne malou bych tam bekupovala, ale videla jsem tam uplne totozneho lvicka od playgro co mame doma kupovaneho v cr... realne se to se stejne taha z ciny... takze nebojim se...