Oblečení pro holčičku 0-6 měsíců na zimu za slušný peníz

janickajana
18. čer 2016

Ahoj všem. Chci se zeptat kde nakupujete na miminka oblečení za dobré peníze?
Nevadilo by mi i z druhé ruky, kdyby to vypadalo dobře.
Koukala jsem i na velké balíky z Anglie, ale tam se bojím co mi přijde.
Díky za rady 🙂

jahodnice
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
janickajana
autor
18. čer 2016

@jahodnice Moc děkuji, ale Prahu mám z ruky ☹

tynice
18. čer 2016

Já jsem kupovala tady odsud a nádherné věci, všechno HM a podobně. Spousta balíků je i na sbazar 🙂

lusesita25
18. čer 2016

Kik, CaA a nebo i Tesco.

yorii
18. čer 2016

Anglie bych se moc nebála. Žila jsem tam a z vlastní zkušenosti mohu říci, že anglický standart je trochu někde jinde, než český. To, co je u nás drahé a luxusní je u nich střední třída a věci pro miminka tam bývají opravdu hodně kvalitní a v ČR téměř nesehnatelné. Lituji, že už tam nejsem, abych si tam mohla nakoupit pro mimčo a to i z druhé ruky, protože Angličani se o všechno pečlivě starají. 🙂

verka4d
18. čer 2016

Spoustu věciček jsem kupovala na Bazoši,celé balíky opravdu za pár peněz a oblečky krásné,některé jako nové,je třeba se opravdu na všechno poptat,detailně si vyžádat popis oblečení + fotky zblízka a vypsání případných nedostatků. Nikdy s tím nebyl problém,maminky byly vždy vstřícné a popravdě napsaly,v jakém jsou věci stavu. A mohu říct,že to vždy sedělo,jak stav,tak velikost. Nebo když seženete někoho přímo v místě bydliště,tak tím líp,můžete si zboží sama prohlédnout a vybrat. Nebo u nás na vesnici se jednou za čas pořádá bazárek dětských potřeb a oblečení,tak to je úplně nejlepší 🙂

blanitta
18. čer 2016

Ahoj. U první dcerky jsem jí oblečení kupovala převážně na aukru... 10kg balíky a tak, vždy spokojenost. A anglický second hand je boží, nádherné značkové věci jako nové a za hubičku ;)

blanitta
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
petrabas
22. čer 2016

Zkus se podívat na onlinesekac.cz. Mají tam slušný výběr a zaváděcí ceny, zboží z Anglie a skandinávských zemí 🙂