Ahoj holky, mam dotaz: máte některá zkušenost s objednáváním oblečení těchto značek z internetu? Pokud ano prosím o názor a jak to popř. funguje, když zboží nesedí? A jestli odpovídají velikosti? Děkuju za názory. 🙂
@gabriella85871316 já jsem nakupovala z H&M, ale zatím nevím, jestli to mimču padne 😀 V každém případě máš nárok na vrácení zboží do 14 dnů od doručení bez udání důvodu, akorát tě to bude stát zpáteční dopravu.
@suzancha takže NEXT brát větší? Mám syna 3r a cca velikost 98/104?
@catf já v HM na první mimi kupovala pravidelně a sedělo to, spíše mi jde o syna 3r velikost 98/104
Ano, Next beru o velikost vetsi. Taky ma mala 104, takze ten bych vzala 110...ale treba leginy ji ted vubec nesedely, na delku super, ale musela jsem ji je vsechny zmensovat v pase. HM sedi lip na hubeny, dlouhy deti.
@suzancha tak to je můj případ 🙂 je hubený, vysoký ani moc ne, HM mam cca 35 km ale NEXT 130km tak nevím jak by to pak bylo s reklamací
Jde to vratit i postou
http://cz.nextdirect.com/cs/help/cs/CZ/Section....
...ale teda vubec netusim, co muze stat posta, kdyz se to posila do Anglie 😲
@suzancha to je super, děkuju moc a jde z NEXT platit dobírkou?
@suzancha no 20,- Kč to asi nebude a taky podle toho kolik asi zboží se vrací
Next jde pouze předem kartou.
@suzancha ahá tak to je škoda. Takže HM to jistí
Vse jde poslat zpet. Next jde bratit i na prodejne. HM nelze a vraceni stoji mam pocit 120 Kc. Ale nikdy jsem HM nevracela. HM vetsinou nakupuji, kdyz ma dopravu zdarma jako napr. ted. Next mival dopracu zdarma nad 500 Kc, ted to zvedli nad 1200. A velikosti za me nesedi. Vetsinu veci kupuji ve vetsi velikosti.