Obleček na maškarní pro holčičku 2 a půl let

nandule20
24. led 2017

Ahojte, potřebovala bych na víkend obleček na maškarní pro holčičku 2 a půl roku. Asi nějakou princeznu či něco podobného. Ve starších diskuzích jsem pomoc nenašla. Je v Praze nějaký levný obchůdek s kostými nebo je lepší se o něco pokusit vlastníma rukama? Tričko a na něj našité volánky apod. (Tedy pokud aspoň to někde seženu..) Díky předem 🙂

fiedlermonika
24. led 2017

ted sem videla ze mají v tesku oblecky se slevou, ale jelikož nemam dite tak sem to podrobne nezkoumala a nevim kolik presne stali.

lv
24. led 2017

Kupuju po bazarech, a s předstihem na aliexpres, holky to milují

nandule20
autor
25. led 2017

Bohužel jsem to maškarní zjistila až včera, jinak bych to nenechávala na poslední chvíli. Věřím, že snad doma nějaký materiál najdu a něco hezkého snad půjde z toho vytvořit 😀

malinkaelinka
25. led 2017

Já jsem jako malá chodila za muchomůrku...bílý punčocháče, bílý tričko s dlouhým rukávem, bíla krátka sukenka a z velké čtvrtky udělaný široký puntikaty klobouk, gumička pod bradu a hotovo...

koulekulata
25. led 2017

U nas mala byla za karkulku. Taky jednoducha maska.

kvakuska
25. led 2017

@nandule20 v Olomouci se dá třeba i v papírnictví nebo v hračkářství (ale ne tolik v obchoďácích, spíš v normálních kamenných prodejnách) koupit plno doplňků, dokonce i set sukýnka + křídla + čelenka s tykadlama pro motýlka, stejně tak v obchodech s potřebama pro tvoření, a stojí to pár korun ... naše malá měla motýlka v roce a půl a doteď (3 a půl) používá sukýnku doma na tanečky a někdy tady lítá i s křídlama, takže za mne maximálně využitá maska a holčičkám moc sluší 🙂

kvakuska
25. led 2017

@nandule20 jo a ještě mne napadá, včera se mi venku roztrhla tkanička u bot a nejbližší obchod byl "obchoďák" vietnamci, tak jsem se tam vlezla zeptat na novou tkaničku a přímo u bot tam měli spoustu karnevalových doplňků, i nějaké paruky, sukně, čelenky, i nějakej obleček myslím tygříka jsem zahlídla, dcera z toho byla unešená a prohlůížela si to, zatím co já jsem si převlékala tkaničku do bot ... no a jelikož karneval je jen jednorázová akce, tak bych se nebála tam něco z toho koupit, nevím ale ceny, nedívala jsem se (nebyl to ale malej vietnamskej krámek, je to velký obchod na patro, opravdu malý obchoďák, nevím jestli v malých krámcích něco takového mají 😎

lenkaluk
25. led 2017

@nandule20 obcas se neco najde i v Kiku a Pepku. Tam jsem nedavno koupila cely set na berusku - celenku, sukynku a kridla. Meli jeste vcelku.

nandule20
autor
25. led 2017

Skvělé, děkuji všem za rady 😉