Ahojte, potřebovala bych na víkend obleček na maškarní pro holčičku 2 a půl roku. Asi nějakou princeznu či něco podobného. Ve starších diskuzích jsem pomoc nenašla. Je v Praze nějaký levný obchůdek s kostými nebo je lepší se o něco pokusit vlastníma rukama? Tričko a na něj našité volánky apod. (Tedy pokud aspoň to někde seženu..) Díky předem 🙂
Kupuju po bazarech, a s předstihem na aliexpres, holky to milují
Bohužel jsem to maškarní zjistila až včera, jinak bych to nenechávala na poslední chvíli. Věřím, že snad doma nějaký materiál najdu a něco hezkého snad půjde z toho vytvořit 😀
Já jsem jako malá chodila za muchomůrku...bílý punčocháče, bílý tričko s dlouhým rukávem, bíla krátka sukenka a z velké čtvrtky udělaný široký puntikaty klobouk, gumička pod bradu a hotovo...
U nas mala byla za karkulku. Taky jednoducha maska.
@nandule20 v Olomouci se dá třeba i v papírnictví nebo v hračkářství (ale ne tolik v obchoďácích, spíš v normálních kamenných prodejnách) koupit plno doplňků, dokonce i set sukýnka + křídla + čelenka s tykadlama pro motýlka, stejně tak v obchodech s potřebama pro tvoření, a stojí to pár korun ... naše malá měla motýlka v roce a půl a doteď (3 a půl) používá sukýnku doma na tanečky a někdy tady lítá i s křídlama, takže za mne maximálně využitá maska a holčičkám moc sluší 🙂
@nandule20 jo a ještě mne napadá, včera se mi venku roztrhla tkanička u bot a nejbližší obchod byl "obchoďák" vietnamci, tak jsem se tam vlezla zeptat na novou tkaničku a přímo u bot tam měli spoustu karnevalových doplňků, i nějaké paruky, sukně, čelenky, i nějakej obleček myslím tygříka jsem zahlídla, dcera z toho byla unešená a prohlůížela si to, zatím co já jsem si převlékala tkaničku do bot ... no a jelikož karneval je jen jednorázová akce, tak bych se nebála tam něco z toho koupit, nevím ale ceny, nedívala jsem se (nebyl to ale malej vietnamskej krámek, je to velký obchod na patro, opravdu malý obchoďák, nevím jestli v malých krámcích něco takového mají 😎
Skvělé, děkuji všem za rady 😉
ted sem videla ze mají v tesku oblecky se slevou, ale jelikož nemam dite tak sem to podrobne nezkoumala a nevim kolik presne stali.