Obag na kočárek. Jak ji připevnit?

luciela97
28. pro 2019

Hezký večer,
jdu si k vám pro radu. Rozhodla jsem se, že bych si chtěla na kočárek přidělat Obag kabelku, nemáte někdo zkušenost, jak ji přidělat, aby mi nesjížděla a podobně? Popřípadě co k tomu všechno potřebuju a jak jste sní byli například spokojené vy? Já ji nosím běžně a vyhovuje mi, proto jsem se rozhodla, že bych ji využila i takto ale v okolí ji nikdo takto nepoužívá.
Moc děkuji za odpovědi

charliina
28. pro 2019

Taky jsem si ji kvuli tomu poridila 😂 tak bych taky vyuzila nejake rady 😀

snahnah
28. pro 2019

Mám k ní na kočárek vyrobená poutka na suchý zip s karabinkou. Dá se sehnat např. Na fb. Prý byly i v DM, ale tam jsem je nikdy neviděla. Vnitřní taška musí být vyztužená s poutkama. Hlavní + je, že je omyvatelná, textilní byla hned jak čuně 🐷

makronka222
29. pro 2019

Obag uz mi prijde trapnej na kocarech. Lepsi je babymel nebo drazsi Skiphop cca 1800,- a vypada luxusne

snahnah
29. pro 2019

@makronka222 Tak hlavně pokud potřebuješ zářivě žlutou nebo výrazně růžovou, u těch značek nepochodíš. Ono vždycky budou zarytí zastánci a odpůrci Obag tašek 😉

lachtanice86
29. pro 2019

Já mám obag na kočárku, kriklave růžovou a potřebovala jsem no tomu karabiny na suchý zip. Kupovala jsem v dm.
@luciela97

@makronka222 jestli se ti tyhle dvě zdají luxusní, tak je to tvůj názor, já bych to na kočárek nedala. Nelíbí se mi tvarem a barvy jsou hnusný.

leymea
29. pro 2019

Mám to jako @snahnah 🙂

patmouse
29. pro 2019

Ja chvili nosila obag jako prebalovaci tasku u kocarku a nikdy vic. Prisla mi strasne neprakticka,neforemna...a to nejsem obag odpurce a jinak ji nosim.

martaskaaa
29. pro 2019

@makronka222 koukám na obě ty značky tašek, ale teda oba typy vypadají jak nějaký aktovky 😂😂 nejsem zastánce Obag, ale za mě teda taky 100x lepší Obag než ty hrůzy jak píšeš, ale samozřejmě - je to věc vkusu, nic proti.

magdalena28
2. pro 2020

Zdravím! Chtěla bych oživit tuto diskuzi a zeptat se, zda se tu najde někdo kdo by mi byl ochotný pomoct s výběrem konkrétní kabelky Obag? Máte zkušenost s tím, které tělo kabelky je ideální pro použití na kočárek? Jaká poutka? A vnitřní tašku si pak sehnat speciální? Nebo který všechny části jste pořizovaly v oficiálním obchodu a který dokupujete/vyrábíte mimo? Předem moc děkuji!

snahnah
2. pro 2020

@magdalena28 Ahoj, já na malém sporťáku měla Mini a známá na velkém hlubokém Standard. Takže bych začla s tím, na jaký kočár sháníš a co vše potřebuješ sbalit. V ofic.obchodu jsem brala tělo, krátká ucha (nechtěla jsem,aby plandala) a vnitřní tašku, na bazaru (FB bazary, marketplace, vinted) pak další 2 těla s jinými uchy, poutka a nechala si ušít vnitřní tašky, páč jsem tomu trochu propadla a nosila je pak i normálně 😉 jo a nedávno jsem pořizovala i bazarovou Standard v kompletu, protože do malé jsem už nenarvala navíc 3 knížky, panenku a letadlo 🤣

magdalena28
2. pro 2020

@snahnah Díky moc za odpověď! 🙂 A ta ucha/držadla z oficiálního obchodu nefungují k tomu, aby držela na kočárku. Chápu to správně? Nebo i za ně se dá Obag za kočár uchytit?

vladienka
2. pro 2020

@magdalena28 ja som mala na sportaku normalne Standart velkost, na upevnenie som kupila karabinky v DMku

snahnah
2. pro 2020

@magdalena28 Ta ucha jsou na to, abys tu tašku chytla do ruky a zároveň drží vnitřní tašku. Karabinky na uchycení na kočár se dají na boky vnitřní tašky, dělá se s očky.