Ahoj, nemate nektera zkusenost s novymi plenkami z Lidlu? Schanim pleny vel 3, ktere se vyrovnaji Pamperskem active dry (ty zelene). Schanim tenke plenky, ktere udrzi obsah.
Dekuji za tip
Také jsem zaznamenala rozdíl jen v obalu. My jsme s nimi spokojeni, vyrovnají je Pampers, dle mého názoru jsou i lepší než zelené a srovnatelné s bílými.
Dekuju, ja prave nikdy ani nemela ty predtim.Ale v diskuzich vzdy resili ze je rozdil v kvalite u ruzne barevnych baleni. Jake tedy kupujete? A jsou tenke?
A jeste se zeptam na cenu za baleni/ks.
Moc dekuju
Přijde mi, že koncem listopadu je vylepšili. Dříve mi přišlo, že příliš nevydrží. Teď je kupují a jsem spokojená.
Ty nove Lupilu nevim, mam je doma zatim nenacate a za me se teda zelenym pamperskam nevyrovnaji. O bilych nemluvim, ty jsou pro me ted o dost horsi nez jakekoliv pleny 🙂 no ale po tech puvodnich z Lidlu se mi mala opruzuje, po zelenych pamperskach nikdy.... A navic mi neprijdou tolik save i kdyz vydrzi dost, to zase jo 🙂 nejsou to spatne pleny, ale za me jsou pampers lepsi.
Nám třeba zase zelené Pampersky nevydrží nikdy noc, malá spí 12h v kuse. Co člověk, to názor. Hold vyzkoušet a uvidíš 🙂
Ještě jsou celkem oblíbené sovičkové z Alberta.
Určitě jsou jiné, nejen obal, používáme denně ;) Jsou tenčí a když to srovnám s těmi rozložitelnými z DM, tak o 100% lepší, a to jsem to dřív brala jako rovnocenného soupeře...
Za mě mohu doporučit Dada, přísnou mi o hodně lepší než Pampers a cena super, po užívám od vel. 2 a nyní máme 4+ a stále super, jiné opravdu nekupuji. Koukněte na www.dadaplenky.cz 😉 jinde nekupuji, nad 1000,- doprava zdarma a jeden balík vždy okolo 200,-
Já dávám malé, když potřebuju jednoráz, Magics, přijdou mi srovnatelné s lidlovskýma (teda s těma starýma, nové nemám vyzkoušené) a taky DM plenkama. Kupuju je na mall.cz. Noc jí vydržely a to teda čurá dost.
S Lidl plenky jsem byla vždy spokojená. Jen mě teď děsí že nevidím 1 a 2. V létě přijde na svět další a oni nemají plenky. Nevíte někdo proč?
Holky a nevite kolik stoji? A kolik jich je v baleni? Velikost 3 🙂