Prosím o radu, Nevím jakou mám pořídit novou postýlku pro 1,5 roku starého chlapečka. Do teď spí v miminkovské postýlce, ale ráda bych ho už přeučila na velikou. Nebo myslíte že je to brzy?
Děkuju za rady
@scvrcek a jakou postýlku jste koupili? Vybírám něco z Ikea a nevím jaká by byla nejlepší
@malydelfin no, my jsme vlastně nekupovali, vzali jsme si od tchánovců postel, kterou měl manžel v pokojíčku, byla asi dva roky stará, masiv, takže taková klasika...spokojená jsem s tou zábranou, že byla takhle dlouhá, takže mu na vylezení zbývá jen 50cm, pohodlně si tím vyleze, ale nemůže tím v noci spadnout...
@malydelfin - já bych si bývala v Ikee asi nevybrala...chtěli jsme velkou a masivní dřevo....co třeba něco takového? http://www.babypostele.cz/www-babypostele-cz/es... ...zábrana se pak dá sundat a vydrží to spoustu let.... my tedy nemáme tuhle, tenkrát jsme synovi koupili nějakou úplně obyčejnou dřevěnou v Baumaxu, i s roštem, matraci koupili zvlášť a zábranu si na ní za pár korun dodělali sami....
náš šel na 18m do normální velký dospělácký postele, k ní jsme koupili zábranu 150cm dlouhou, hned se naučil, kudy má vylézt a bylo to v pohodě, přesun jsme ani nezaregistrovali..