Potřebovala bych poradit, zda existuje nějaká nosní odsávačka, která se nemusí připojit na vysavač. Pokud ano, jaké s ní máte zkušenosti.Díky 🙂
Nebo jsou takové ty ústní....akorát ne každý to s ní možná zvládne, navíc je slabší tah...mám ji, ale chci si pořídit tu na vysavač...moje plíce to jaksi nezvládají, když mám pořádně odsát...
já mám klasickou suavinéx je super. Mám i na vysavač, ale malá se u toho hodně vzteká tak používám radši obyčejnou 😉
My máme odsávačku na baterky Plus Comfort, stojí asi 1200,- Nemáme vysavač a ústní nám nešla vytáhnout sopel. Koupili jsme asi před měsícem a zatím spokojenost.
Mame na baterky od LivingLab, ma tri ruzne velikosti silikon nastavcu. Maly je 8,5 mesice ted, zatim jsme jeste nemenili baterie a naprosta spokojenost. 🙂 mame i BabyVac na vysavac a tu jsme pouzili pouze 2x az nekdy pro 7m veku maly.
Měla jsem 2 odsávačky, které nebyly na vysavač. Jedna byla takový tučňák a tou jsem nikdy nedostala ven nic. Druhá byla hadičková (takovou mají i u nás v porodnici) na odsátí pusou a tou jsem odsála jen trochu ☹ naštěstí dcerka měla první rýmu až v 15 měsících a to i trochu spolupracovala při smrkaní. V roce a půl dostala strašnou rýmu, koupila jsem odsavačku na vysavač a konečně jsem dokázala z ní sopel dostat! Syn bohužel chytil rýmu už ve 2 měsících a bez odsavačky na vysavač si nedovedu představit, jka bychom to zvládli. Takže já bych klidně dala za odsavačku na vysavač Nobelovu cenu 🙂 před 10 dny jsem v noci zkoušela odsát rýmu ročnímu synovi hadičkovou odsávačkou pusou a nic jsem z něj nevytáhla, pomohla zase až ta na vysavač 😠
Existuji i elektricke odsavacky, napr.Ballidoo, kupovali jsme ji nedavno na prani kamaradce jako darek k narozeni mimca, osobni zkusenost ale nemam, takze treba nekdo poreferuje..