Nosí vaše děti rády bodýčka?

pajula123
29. únor 2016

Ahoj holky, nosí vaše děti rády bodýčka? Malý (necelé tři měsíce) má velký problém s tím, když mu cokoliv přetahuji přes hlavičku. Skoro všude v obchodech vidím hlavně bodýčka, dostala jsem hodně bodýček i od známých po jejich dětech. U nás ale naprosto vedou rozepínací kabátky, svetříky či overálky, prostě cokoliv na knoflíčky - patentky, co jde obléknout jinak než přes hlavičku. Je taková výjimka jenom náš malý nebo to tak máte i u vás? 🙂 Diskuze pro odlehčení, není to pro mě problém 🙂

veruska007
29. únor 2016

Děti měly bodýčka v pohodě, naopak nesnášely košilky - všichni byli živí a jak se zavrtěli, hned se jim pokrčila a vykasala.

dendy88
29. únor 2016

nebyl problem, u nas v tomhle veku byli prevazne bodycka a kdyz nebyli bodycka tak tricka a nebo ty overalky 🙂

koordinatorka_odboje
29. únor 2016

já ještě nemám, ale dostala jsem upozornění od kamarádky, že je nejlepší oblečení na propínání právě kvůli tomu převlékání přes hlavu 🙂

terinda
29. únor 2016

Body - to je super vynález 🙂 Nekrčí se, nepřekáží, netáhne na záda 🙂
Přes hlavičku to chce oblíknout rychle, a hezky seshora, aby to měl přes obličej co nejkratší dobu 😅
Mně se teď malej mrská u zapínání a přetáčí se 😉

bonulinka
29. únor 2016

Malému dávám od narození nejraději overaly. Jsou praktické a nemusím už dávat nic na nohy. Myslím, že je má raději než body.

leniczka23
29. únor 2016

Přes hlavu od malička navlíkám formou hry- bubububu kukuč, kde je Maxík atd, takže si zvyknul. Né že by to zrovna miloval, ale tak je to chvilka. Bez bodýček si to nedovedu vůbec představit, vůbec v době, kdy jsem ho pořád někde nosila, by měl záda venku..

junkka
29. únor 2016

Naše s tím taky neměla a nemá problém. Ale jinak doporučuju zavinovaci body na patentky pokud vám normální vadí 😉

hapovab
29. únor 2016

Bodycka ma rada,ale oblikani ne :o)) ale tech par vterit to vydrzi.

lidadv
29. únor 2016

Taky nosíme overaly. Pro nás lepší než body... 🙂

svetlus_pepca
29. únor 2016

U nás vedla od narození bodýčka. Nikam netáhne, když je teplo, stačí jen to, a zase naopak, když dávám punčocháče, dám body přes ně a nelezou. Takže u nás bez problémů 🙂

jipe
29. únor 2016

Tu chvilku než to přetáhnu přes hlavu musí vydržet, někdy se mu to nelíbí mín někdy víc, ale žádný zásadní problém. Overálky máme na spaní, trička a košilky mi nevyhovují, že se to vyhrnuje. Ted se dělají hodně i zavinovací body - to se přes hlavu nepřetahuje, nacvakají se jen cvočky na těle

stellamaris
29. únor 2016

@pajula123 u nas vedu bodynka od narodenia 🙂 Maly si necha obliect bodynko bez problemov.Ako novorodenec mal tie s cvockami na boku.Teraz ma syn 3,5 roka a bodynka nosi stale velmi rad 🙂 Ma chrbatik pekne v teple,co je teraz v zime super.

achjonetusim
29. únor 2016

Moje děti v prvních dvou letech nic jinýho než bodýčky nenosily/nenosí. Teplo na záda je základ. Jestli se vzteká kvůli přetahování zkus lodičkový střih nebo zavinovací na patentky.

petrasipkova1
29. únor 2016

Dcera má skoro 8 měsíců a nic jiného než bodyčka nenosí 😉 , overalky máme na spaní, přes den se mi to nelíbí. Trička si schováváme na léto, až bude teplíčko. Oblíká se nerada, víc než hlavička jí vadí rukávky, ale co se dá dělat, musí si zvykat. Přes hlavičku děláme Berany berany duc, takže když není moc unavená, tak se směje a u rukávku většinou už jen hučí 🙂

bubbligum
29. únor 2016

Já osobně bych hrozně ráda nosila obyč. bavlněné bodýčko v zimě místo košilky 😀 , ale už druhou zimu nemůžu sehnat. Ty dvě košilková body jsem nosila tak intenzivně, že jsou na odpis. Takže já body miluju a kdybyste, dámy, některá věděla, kde je seženu, poraďte... 😉 Preferuji možnost vyzkoušet si, takže ne e-shop. Omlouvám se za vtěrknutí, ale já těm prckům takový výběr na trhu nepokrytě závidím. 😀

suzina08
8. bře 2016

My jsme taky nosíme ještě pořád bodýčka a je to super. Doma hezky dáme bodýčko a punčocháče a máme pohodu 🙂 Dva nejlepší vynálezy pro děti 🙂