Nepromokavý komplet Lupilu, kdy se prodává v Lidlu?

tomikjoejoe
13. lis 2016

Maminky, nevíte, kdy se přibližně jaro/podzim/zima prodávají v lidlu nepromokavé komplety lupilu? Myslím ty podšité fleecem - jsou to pogumovaná bunda a kalhoty. Nemohu se toho nikde dopátrat. Stejně tak nemůžu najít žádné inzeráty, takže přidávám téma sem.

mrazulkav
13. lis 2016

Ty už v akci byly ☹ určitě dýl jak před měsícem...

drzticka81
13. lis 2016

jj, jsou vzdy na podzim-v zari, rijnu......a pak na jare......ted uz davaji zimni veci.....

tomikjoejoe
autor
13. lis 2016

Na podzim jsem to právě hlídala, máme Lidl kousek od baráku a našla jsem jenom komplety, které nejsou podšité. Tak jsem to propásla, počkám do jara ...

betelgeuzz
13. lis 2016

Na jaře bývají nepodšité, na podzim podšité.

betelgeuzz
13. lis 2016

strana 10 https://www.akcniletaklidl.cz/letak-4131 píšou, že byly s flisem.

shine2015
13. lis 2016

Podobne mozna jen barvou jine jsem vcera videla v penny marketu....zkus se zajit podivat tam

nininka23
13. lis 2016

Minulý týden jsem kupovala v tchibu pro obě děti.

tomikjoejoe
autor
13. lis 2016

@betelgeuzz Tak to jsem uplne prehledla ...

tomikjoejoe
autor
13. lis 2016

Detem prave sedi ty z Lidlu nejlepe, vsechno ostatni je zatim moc dlouhe nebo siroke.

teraolli
13. lis 2016

@tomikjoejoe Já jsem zateplený nepromokavý komplet v Lidlu kupovala cca v září.

prostenika85
13. lis 2016

Ahoj, kupovala jsem kalhoty v září a ty jsou podšité flísem. Syn je nosí i teď, když to ještě nebylo na oteplováky se zimní bundou. Jak je na tom jarní kolekce, nevím. Tchibo má taky nepromokavé komplety, cena ale dvojnásobná. Pokud bys měla zájem, můžu přenechat bundu 86/92. Jinak doporučuju fb skupinu Lupilu a FF bazárek, tam určitě pořídíš 🙂

chris_n
13. lis 2016

Ja kupovala v zari

jhoki
13. lis 2016

@tomikjoejoe Už byly. Máme tady skupinu na MK, možná bude někdo prodávat. Nebo napiš poptávku. https://www.modrykonik.cz/group/7145/

korin
15. lis 2016

Mrkla bych na mmb.

tomikjoejoe
autor
16. lis 2016

Děkuji za příspěvky, mám co jsem potřebovala 🙂