Nepromokavé prostěradlo, doporučte

h06493
25. črc 2017

Prosim doporucte nepromokave prosteradlo do postylky, nebo jsou lepsi chranice matrace?

annie24
25. črc 2017

podle mě je oboje tak nějak podobné.. já mám teda nepromokavé prostěradlo ze stránky mamitati.cz

pavlina212
25. črc 2017

Přijde mi to zbytečné. Miminko mi nikdy neproteklo tak, aby se zašpinila matrace.

poah
25. črc 2017

Prosteradlo rychleji schne,chranic matrace chrani i boky matrace.Ale souhladim s
@pavlina212 pro miminko mi to prijde zbytecne. Resila jsem az kdyz syn zacinal spavat v noci bez plenky.A to jsem tak dlouho procitala ruzne diskuze a rozmyslela az uz nebyl cas nic objednat a vlezla jsem do prvniho bytoveho textilu a koupila to,co tam meli 🙂

tulikiss
25. črc 2017

ja kupovala jen takovou tu ochranu z ikei, narozdil od ostatnich teda zkusenost s tim ze se deti procuraji(v lepsim pripade) az na matraci mam. ted tu ochranu pouzivam do postele do skolky kde neco mely donest.

http://www.ikea.com/cz/cs/catalog/products/4014...

lenoulinkaa
25. črc 2017

My máme tohle prostěradlo. http://www.nepropustne-prosteradlo.cz/ Není teda úplně nejlevnější a je to lepší než nějaký igelit pod prostěradlem. Matraci to spolehlivě ochrání.

andiienka
25. črc 2017

Já měla také z Ikey ten chránič, ale naštěstí jsme žádnou nehodu zatím nezažili. Teď dokonce na velké posteli už nic takového ani nemá.

syrinxka
25. črc 2017

Jelikož malá spává momentálně s náma v posteli, chtěla jsem pod ní dát aspoň igelit, ale ten jí tam dost vadil, šustil apd. TAk nic. Ale v postýlce měla matracový chránič a byli jsme spokojeni i když jako malé miminko měla snad jen jednu obří nehodu kdy to proteklo až k tomu chrániči. Chránič jsme kupovali zároveň s dětskou matrací v kamenném obchodě.

blahova_andrea
25. črc 2017

já měla nepromokavé prostěradlo až ve větší postýlce, když se děti odnaučovaly od plen. v malé postýlce ne. pořídila jsem froté prostěradla s pur zátěrem. chrání bezvadně, nijak ani nepříjemně nešustily, jak některé ty igelity. ale poměrně dlouho schnou. ale vystačila jsem se dvěma. nehody nebyly moc časté 🙂

muhehehe
25. črc 2017

Je fakt že u těch úplně malých mimin se to moc nestává, že by extra protekly, ale občas se zadaří (nebo alespoň nám se teda zadařilo, že mimčo okolo nožky proteklo, když spalo na boku).. i kdyby byla jedna nehoda, tak proč si tím zakejdit matraci.. to je nic proti ničemu, když bude pod prostěradlem chránič. Já mám tyhle, jsem moc spokojená: https://www.vsepromiminko.cz/Chranic-matrace-do...

lenbela
25. črc 2017

Já dala pod prostěradlo přebalovací podložku.

muhehehe
25. črc 2017

@lenbela vyzkoušej si na tom někdy sama spát ;) Mě to taky napadlo, dala jsem přebalovací podložku pod prostěradlo do naší postele, kvůli kojení, že někdy mi třeba v noci moc teklo mlíko, ani vložky do podprsenky to nedaly, pode mnou flek... tak jsem šoupla pod prostěradlo přebalovací podložku.. šla jsem spát, a po deseti minutách jsem svlíkala postel a dávala to pryč, to se absolutně nedalo, to vedro... vrací to všechno zpátky jak kdyby byl člověk zamotanej v alobalu.. ale dokud jsem na to sama nelehla tak by mne to nenapadlo

pajula123
25. črc 2017

@muhehehe aha,fajn,ze to sem pises,hned rano to synovi vyndam...bylo mi divne,ze se tak poti,ale myslela jsem,ze je zahrivny po manzelovi

blahova_andrea
26. črc 2017

@lenbela pocení jsem ani tak neřešila. syn se v postýlce ještě tak nepotil. potil se potom na tom nepromokavém prostěradle, ale potí se dál i na normálním. mě na té podložce děsně vadilo to šustění 😅

bekyc
26. črc 2017

Tak to mi věřte, že to zbytečné není. 😅 U nás proteklo několikrát, díky bohu za chránič matrace (obyč od emitexu)

aalleennkkaa7
26. črc 2017

V malé postýlce jsme měli ikea ochranu a chránič matrace od ikei a super (u nás se spíš ublinkávalo), do velké postele jsem dala nepropustné prostěradlo (měla jsem dvě jedno hrůza a druhé super), 4 letá už má jen chránič matrace a 2 letá má nepropustné prostěradlo z ikei a ikdyž tam spíme někdy sní jako by nebylo.

plachetnicka
26. črc 2017

Naprostý souhlas s @bekyc . Měly/mají ho postupně v postýlce i posteli všechny tři děti, také obyč. od Emitexu.

dc2015
26. črc 2017

Chránič matrace doporučuji 🙂 Nepromokavé prostěradlo jsem nezkoušela.

smudlinka24
30. črc 2017

Necetla jsem vsechny prispevky, ale taky jsem si poridila nepromokavy prosteradla a chranice a pak jsem na nekolika mistech cetla, ze je to jedno s rizik SIDS, tak jsem je zase schovala az bude prdka vetsi.

eldrag
30. črc 2017

pro mimino v postylce jsme davali pod matraci velkou podlozku, pod vetší děti dáváme z lekarny igelitový prosteradla za 14,- po nehodě přetru hadrem se savem po měsíci nebo dle pouzití vyhodim, nemam na to koupit 6 nepromokavych prosteradel abych stihala prat, blbe schnou.... mam obyc prosteradla a ten igelit :D
chranič matrace je na prd, protože ho stejne musis vyprat jako to prosteradlo.

lilboomcz
Odpověď byla odstraněná
Zobraz