Ahoj holky, prosím máte nějaké stranky kde se dá sehnat levne kočárek ? Nejlépe dvojkombinace či trojkombinace.Popripade jaký je pro Vám top kočárek .Děkuji 🙂
@beetlejuice1666 naprosto souhlasim, udelala jsem to dvakrat stejne.
@kocicka10 tezko rict, navic i dobre skladny hluboky kocarek se po premene na sportak zmeni na kravu, kterou nenacpete jinam, nez do kombika. Urcite nekdo jeste napise typy dobre skladnych kocarku, osobne bych poridila zvlast hluboky a pak sportak, to uz budete vedet, co vam vyhovuje.
Ja nevim no, ono i kolikrat kocarek, co se tvari svetove, je ve vysledku vyrobeny v Cine, jako dnes skoro vse... Ja mam polsky kocarek, vyrobeny v cine. Jezdim s nim rok a jsem naprosto spokojena, jak s hlubokym, tak se sportakem. Novy stal 13 tisic, dvojkombinace.
Baby design je super. Kvalita za příjemnou cenu.
tak britax b motion co vyhral v d testu nebo valco snap 🙂valco je super do mesta hrozne lehky 🙂 kdyby jsem bydlela ve mestě jdu do něho 🙂
Valco Snap 4 je sporťák oblíbený maminkami, velmi lehký a skladný.Nový i s korbou vyjde do 10000,- Kč.
X-lander trojkolka - vešel se do kufru Fabie při složení, hluboká korba je ale menší, na druhou stranu se dá v pohodě na podvozek přidělat vajíčko, takže jsem vozila, když malý vyrostl z korby v něm nebo se dá sedátko polohovat do úplného lehu. Malý byl ale otočený směrem ode mě. Jako plus bych také viděla to, že je prodává dost lidí a nejsou zas tak drahé.
Spis doporucuju koupit kvalitni kocar z druhe ruky nez novy, ale levny sunt z Ciny ci Polska. Koukni do bazarku, tady je jeden na Koniku, dalsi zkus treba bazos.cz.