Nejlepší plenky nebo plenkové kalhotky. Poradíte, prosím?

mendoza
21. lis 2020

Dobrý den mám dcerku teď ji byli 2 roky začala mít v noci problémy s počůrávánim. Zkusil jsem plenky i plenkové kalhotky dokonce jsme zrušili i noční mlíčko není to pořád. Děkuji za rady holky pěkný večer.

keksik002
21. lis 2020

@mendoza no.. A chcete radu na plenky, nebo co s tim..?plenky albert, nebo z dm ty jejich
A co s tim, vecer vycurat, v noci vzbudit a dat curat, klidne dvakrat za noc..

95newmommy2020
22. lis 2020

Překvapili mě uzasne pampers premium kalhotky jsou úplně bozi.

mendoza
autor
22. lis 2020

@95newmommy2020 děkuji za odpověď

amazonkajanik
22. lis 2020

@mendoza začaly problémy teď,nebo se v noci pocuravala? Aby nebyla třeba nastydla. To bych řešila jako první a pak,dobré jsou plenkove kalhotky od huggies 😉

zelenaesmolda
22. lis 2020

@keksik002 v noci na curani v zadnem pripade nebudit!

keksik002
22. lis 2020

@zelenaesmolda vidite a me nasi budili i segru a od roku a pul jsme byly bez plinek.. 🤷‍♀️ Kdybych ted v noci syna nevzbudila na curani tak ma plinu jeste ted protoze celou noc proste nevydrzi. Ma 4roky

zelenaesmolda
22. lis 2020

@keksik002
No a co?Tak asi neni jeste zraly,i mozek musi dozrat,nebude se pocuravat vecne.Nejde prece o to,aby bylo dite co nejdriv bez plen,neni to zavod.Pocurava se spousta 4 letych deti,ja se pocuravala i dyl a odeznelo to samo s nastupem do skoly.
Tvoje babicka taky nemela internet tak proc ho mas ty?Medicina pokrocila.Budit v noci na curani se proste nema protoze mozek si zvykne a pak se ti pocura i kdyz ho nevzbudis.Navic prerusovany spanek je spatny,rano pak jsi daleko mene odpocata.
Ty bys asi taky neskakala nadsenim kdyby te nekdo v noci budil a hnal na zachod.

luci_ela
22. lis 2020

@zelenaesmolda Souhlasím. Mám dcerku, v září ji byly 3 roky. Na noc má taky stále plenku a chtěla jsem ji odplenkovat. Po debatě jak s dětskou doktorkou tak se spoustou maminek jsem došla k závěru, že to ještě opravdu nemá smysl. Taky jsem to chtěla dělat tak, že ji budu v noci chodit budit a brát na WC. Ale teď už vím, že jak píšeš, k tomu musí dozrát sama, aby to nakonec nenadělalo spíš paseku než užitek

amazonkajanik
22. lis 2020

@zelenaesmolda souhlasím. Když se dítě samo vzbudí,že se mu chce,je to lepší,než budit. Syn je ještě na plenkách a i když se vzbudí,že ho studi,stejně během přebalování usne. Ale kdybych ho vzala na nočník,je 100% vzhůru,vzteklý a jen tak by nezabral. A to se budí mezi 3 a 5h ráno. K tomu má období,že vztek projevuje jecenim,že hasicka siréna je tichá 😂

keksik002
22. lis 2020

@zelenaesmolda to ale nikdo netvrdi jen pisu svoji zkusennost.. Resenim prece neni jebnout decku pliny ale resit to.. Ne?

zelenaesmolda
22. lis 2020

@keksik002
Resenim je proste to neresit a pockat az na to dite samo dozraje

amazonkajanik
22. lis 2020

@keksik002 no hlavní je,že tazatel napsal,že začala mít problémy. Tzn a proto jsem se ptala,jestli to bylo,nebo začalo nyní. Páč jestli vydržela přes noc a najednou začala mít problém s pocuravanim,může být problém jinde a ten pleny nevyřeší 🤔

keksik002
22. lis 2020

@amazonkajanik prave proto to pisu, ze dat doteti pliny prece neresi problem..
@zelenaesmolda vsak at si to kazdy dela jak uzna za vhodne, ale je to diskuze takze prispevek muze vlozit kdokoliv ;)

zelenaesmolda
22. lis 2020

@keksik002 at vklada ale at nedava rady,ktere muzou ublizit detem

journals
22. lis 2020

@mendoza A nemá tak trochu na noční počůrávání ještě nárok? Je maličká. Jak dlouho trvalo období kdy byla v noci bez plen? Syn měl v létě taky 2 měsíce kdy víceméně zvládal celou noc nečůrat, teď v noci čůrá - neřeším. Očividně to v té hlavičce není. Mě přijde na tohle ještě maličká, třeba to ani žádnou příčinu mít nemusí

journals
22. lis 2020

Jinak souhlasím s tím, že teď všichni radí v noci nebudit, protože cílem není to, aby dítě bylo vyčůrané, ale aby hlavička pochopila. Jenže to naprogramovat nejde.

keksik002
23. lis 2020

@zelenaesmolda podivejte, me se treba nelibi nositka - jak ma decko narvanou hlavu mezi prsama matky nebo vyvesenou hlavu dozadu a jsou zde matky ktere by se porvali za to ze je to lepsi nez kocar. Tim ze decko v noci budim, mu neublizuju! Takze budte tak laskava a starejte se o sebe a svoje deti. A to jak se kdo stara nebo nestara o ty jeho nechte jinym ;)

zelenaesmolda
23. lis 2020

@keksik002
Kdyby sis o tom neco precetla tak vis,ze buzeni v noci nadela vic skody nez uzitku.Ono je ale snazsi rict,ze rodice to delali taky tak.Premysleni a hledani informaci boli,chapu.

keksik002
23. lis 2020

@zelenaesmolda o to ale prece vubec nejde, je spoustu veci na co maji lidi ruzny nazory, to ale neznamena ze jim budu nadavt protoze to nedělají jako ja. Navic, ted se zase resi jak nedavat novorozence na bricho.. A davaji se.. Jak je boby si napcat decko do sve postele, nekteri to tak delaji. Taky jim nadas a udelas z nich blbce protoze oni na to maji jinej nazor? Ale mas pravdu.. Nectu zadny clanky a prirucky, jak se starat o dite. Proste se ridim vlastnim rozumem, nebo nazorem rodiny, detske.. Nepotrebuju prirucku, jak a kdy dat dite vycurat ;)

zelenaesmolda
23. lis 2020

@keksik002 tady prece nejde o nazor ale o doporuceni lekaru.Ti se v tomhle shoduji.

keksik002
23. lis 2020

@zelenaesmolda chtělo by ti důkazy, nase dětská naopak doporucuje vzbudit a nechat vycurat a to neni zadna stara baba.. ;)

journals
23. lis 2020

@keksik002 hele tim co doporucuje doktor se fakt nejde ridit. O hloupostech co doktori poradili tu toho bylo napsano vic nez dost. Jak jim to ve skole reknou, tak to predaji dal a casto se nad smyslem informaci ani moc nezamysli.
Rady tu padly, kdyz bude dotycny chtit, sam si vyhleda co a jak

zelenaesmolda
23. lis 2020

@keksik002
nechces po me snad,abych ti ted projizdela google a preposilala odkazy na clanky,ze ne?Vsak si ty dukazy najdi,internet mas.

@journals
ano,uz jsem slysela i od doktoru par nesmyslu.napriklad,ze pri pouzivani menstruacniho kalisku ti krev natece zpatky do delohy :D

keksik002
23. lis 2020

@journals tim co doporucuje doktor se nelze ridit a výše vsak to doktori doporucuji 🤷‍♀️🤣

keksik002
23. lis 2020

@zelenaesmolda celkem rada bych, protoze nic mi to nenašlo

zelenaesmolda
23. lis 2020

@keksik002 mysleno asi tak,ze nemas dat slepe na nazor jednoho cloveka...

keksik002
23. lis 2020

@zelenaesmolda ale dat slepe na neco co se neda nikde overit? Fakt jsem hledala, patrala.. No nejspis spatne, protoze jediny co tak mi to naslo debatu maminek na emiminu s tim ze jedna pani povidala..
Jinak, vyhovuje to tak me, syn si nestezoval a rano je normalne v pohode vyspany 🙂 takze my v tom budem pokracovat dokud bude treba a vy si zas delejte jine veci.