Prosím o tip na ELEKTRICKOU odsávačku mateřskeho mlíčka, obzvlášť pro nedonošéné děti? Koukala jsem na Avent, Medelu nebo jiné? Děkuji za rady 🙂
@nikishkaaaa měla jsem medelu dvoufázovou. Jestli mohu doporučit, tak vzít na obě prsa zároveň. Měla jsem jen na jedno, protože jsem měla půjčenou. Ale brala bych na obě, ušetří to spousty času a chytí se více mléka, já z druhého chytala mléko do lahvičky, protože to strašně teklo 🙈
@fyii
@pe_tu_ss_ka a medela swing a dvoufazova je to same? 🙈 omlouvam se, nevyznam se v tom 🙂
@nikishkaaaa za mě taky Medela (vyzkoušená s nedonošencem 😉). Medela swing je dvoufázová - nejdřív stimuluje, a pak odsává. A ještě poradím, že jsou různě velké nástavce na prso (alespoň u staršího typu byly). Vědět to dřív, nemusela jsem mít odřené bradavky 😏
@nikishkaaaa jak píše @aneta_v. Swing je dvoufázová. 🙂 díky ní jsem odsávala denně skoro litr mléka.
@nikishkaaaa holky, jste skvělé! 🤗
Taky doporučuji medelu, není levná, ale řekla bych že je nejlepší. Jinak na odsavacku mléka přispívá i pojišťovna, takže to ve finále bylo skoro zadarmo.
Měla jsem od Zopy, byla sice levnější, ale vždy jsem odsála spoustu mléka a nemohla jsem si stěžovat. Samozřejmě pokud je vám cena jedno, tak asi nemá smysl přemýšlet nad ničim jiným než je Medela, koukala jsem, že i v porodnici jí měly. 😊
@nikishkaaaa medela jedine☺️A dvoufazova ..pouzivala jsem denne nekolik mesicu☺️
Medela swing, sice dražší, ale opravdu funkční záležitost ! 🙂
@nikishkaaaa jo je dvoufazova, asi uz,se dela i nejaka novejsi, ale fakt byla dobra
Ahoj 🙂 Medela je určitě záruka kvality. Je výborná například z pohledu snahy o rozkojení, když to normálně nejde. I když ale u maminek, které se potřebují rozkojit, používají porodnice právě od Medely speciální odsávačku, která stojí okolo 50 tisíc a která je fakt úžasná. Měla by být i k zapůjčení domů (za nějaký denní poplatek + zálohu). Ale to je opravdu pro maminky, kterým to nejde. U většiny ostatních stačí klasická elektrická odsávačka a Medela je opravdu perfektní. Sice dražší, ale kvalita je zaručena. Zároveň bych se ale nebála zmínit značky Lovi (Expert) nebo Canpol Babies (EasyNatural). Jsou za dobrou cenu a ze zkušenosti můžu říct, že obě tyto elektrické odsávačky naprosto splnily mé očekávání, ne-li je předčily. 😉
Určitě Medela 😊
@nikishkaaaa urcite medela ja mela swing, zadnou jinou mi to neslo. Koupila jsem bazarovou a nove ty plastove konce v lekarne.