Náušnice, jaké preferujete pro malé parádnice?

mrsnikola
7. říj 2015

Ahojte dámy, chtěla jsem se zeptat, jaké preferujete náušnice pro malé parádnice, respektive jestli je lepší zlato, stříbro nebo chirurgická ocel? Co se lépe hojí? Já nevím proč, ale trvám si na zlatu, přijde mi to méně rizikové. Nebo ne? Děkuji za rady a typy 🙂

blahova_andrea
7. říj 2015

z chirurgické ocely pro úplné miminko nekoupíš. ocel je těžká, takže mi bylo řečeno, že se nedělají, až pro ty větší slečinky, jako první náušničky prý ne 😉 za mě pak je volba zlato. jestli bílé nebo žluté, to už je o vkusu. ale jako první bych stříbrné nedávala. vím, že jsem sama jako malá stříbrné měla, mám je schované, ale jestli to byly mé první, to netuším 😅

mrsnikola
autor
7. říj 2015

@blahova_andrea jsem ani nevěděla, že se nedělají z ocele...díky za typ!

blahova_andrea
7. říj 2015

@mrsnikola no já taky ne, taky jsem měla tu představu, že bych šla do oceli, ale v pár prodejnách mi bylo řečeno to stejné. že na to pidi ouško je to moc těžké, takže spíš až pak pro větší slečinku, ale pro miminko ne. a koukám, že jsi sousedka, jsem se musela juknout na fotky, zda tě občas nepotkávám 😀 že ty míváš ty vlasy skoro pořád stažený? potkávat někoho s tak krásnou hřívou rozpuštěnou bych si tě určo pamatovala 😅

mrsnikola
autor
7. říj 2015

@blahova_andrea no a jak velká by měla být aby mohla mít ocel, nevíš? 😕 🙂 jojo, furt to mám svázaný 😀 jak sousedka? to snad neee 😀 to je bomba 🙂

blahova_andrea
7. říj 2015

@mrsnikola to nevím, ale tak říkám si, že třeba do první třídy už bych klidně koupila trošku větší, že by si slečinka sama vybrala nějaké. i když mě se moc líbí ty moniny a budu ráda, když je bude nosit co nejdéle 😅

apple11
7. říj 2015

@mrsnikola My měli z chirurgické oceli, že je těžká a nedělají pro miminka je blbost 🙂 My jsme sehnali taková chirurgická minisrdíčka, hojilo se to perfektně byly krásný....na zlato já sama moc nejsem a ocel je lepší než stříbro co se toho hojení týká....takže pro nás jasná volba 🙂

blahova_andrea
7. říj 2015

@apple11 a nemáš nějaký odkaz? já totiž nic takového nenašla ani na netu, takže jsem to těm prodavačkám v obchodech i věřila 😅 co jsem našla už bylo pro větší, dětské pidi fakt ne.

apple11
7. říj 2015

@blahova_andrea našla jsme podobný tady http://www.kingsperky.cz/eshop/detail-produktu/... my měli něco takového, ale ty maj už 8mm jsem koukala...chce to jen hledat, něco určitě najdeš 🙂

blahova_andrea
7. říj 2015

@apple11 tak dcera už náušničky má, takže já už jen tak hledat nebudu. až bude za pár let chtít změnu, tak už si bude spoluvybírat 🙂 já právě nechtěla tento typ. mě se u miminka ty tyčinkové nezamlouvají. sama je nemám ráda, mě to při ležení prostě vadí, nepřijde mi to jako vhodná náušnička pro mimčo. ale jinak jsou teda hezké, to rozhodně.

mik_a
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
neyki
1. srp 2016

Pro miminka doporučujeme určitě náušničky zlaté. V Cutie si můžete vybrat ze 3 barevných variant. Pokud je vaše holčička citlivější, zvolte určitě zlato žluté. 🙂

mrsnikola
autor
1. srp 2016

@neyki jiz mame z cutie 👍🏻

neyki
2. srp 2016

@mrsnikola Aha a jste spokojené? 🙂

mrsnikola
autor
2. srp 2016

@neyki co se tyce kvality materialu 100%, ale vybrala jsem slony a nejak mi nedoslo, ze se chobot bude chytat za obleceni 😄 takze jsme s tim chvili zapasili, a ted naopak resim urcane zapinani, takze se s tema nausnicema hold nenudim 😄

mrsnikola
autor
2. srp 2016

*urvane

neyki
3. srp 2016

@mrsnikola Sloníci jsou krásní, ale je potřeba dávat pozor hlavně při přetahování oblečení přes hlavičku. 🙂 Náušničky nám můžete poslat a my Vám zapínání zkontrolujeme a opravíme, popřípadě si můžete zažádat o výměnu náušnic s jiným zapínáním.

mrsnikola
autor
3. srp 2016

@neyki super, a kam je zaslat? A jaka je cena za opravu zapinani, prosim?

neyki
3. srp 2016

@mrsnikola Adresu pro zaslání najdete na našem webu, případně vám ji můžu napsat do zprávy. Za opravu zapínání nic platit nemusíte. Na náušničky platí doživotní záruka a servis. 🙂

mrsnikola
autor
3. srp 2016

@neyki moc dekuji!

babanci
5. říj 2016

My jsme koupili z bílého zlata. Líbí se nám víc než žluté. Minulý týden jsem nechali nastřelit takové pecičky z chirurgické oceli s tím, že za dva měsíce můžeme vyndat a nasadit ty naše koupené, předem naložené v lihu.