Ahojte ,holky nakupujete některé přes ebay oblečení na mrnouse z Číny,nebo třeba USA?Spousta věcí se mi odtud líbí ,ale nějak se mi nechce zdát hlavně to uvedené poštovné zdarma(u moha věcí z Číny)?!S nákupem z Anglie zkušenost mám,ale to je v rámci EU ,tak by mě právě zajímalo jak to je u těhle zemí.
Díky za každý typ a postřeh🙂
já nakupuju z ebay z USA (plenky mám v albu) a celkově clo a poštovné není dražší než 1000, takže i přes toto sem asi 5000 ušetřila, než kdybych vše koupila v čr...
mimo EU nenakupujem vobec. Pretoze su tam limity na dan a clo + sialene postovne.
dřív hodně, teď už ne, nevyplatí se tu kvůli dani, clu. dodací doba je šílená, pže to dlouho často uvízne na celnici
Ahoj, můj muž nakupuje z Číny náhradní díly na autíčka na dálkové ovládání, baterky, vánoční osvětlení a takové ty blbůstky, co ocení jen chlap 😎 Poštovné, pokud je uvedeno zdarma, tak zdarma je... Nikdy nebyl probém ani se zbožím 😉 Oblečení jsme nezkoušeli, ale věřím, že bude vše v pořádku. Stejně se vše vyrábí v Číně, že....
Ahoj muj přítel taky objednává věci z USA a Číny a poštovné neplatí,nikdy stím neměl problém a vždy vše došlo.
nakupuji na ebayi a vse v pohode, nedavno jsem kamaradce nakupovala latkove pleny a byla spokojena protoze dostala zbozi za polovicni cenu nez v CR, je to vse stejne, jen v CR to je s 100procentni prirazkou nekdy i vice.
Dobrý den,
také objednávám veci pro prcky s maminkami, ale ještě se nám clo či dph nepovedlo platit! clo se platí dražsí 30euro mám za to kecala bych, ale i veci to přesáhli tak prošli v poho, protože činané neposílají faktury 😉 objednáváme zde na stránce: aliexpress.com/
Nakupuji ted z Číny a jsem překvapená kolik věcí tam mají, co se pak běžně tady prodávají o 100 procent a víc dráž. Hodně oblečení, samolepek, kuchynských a pečících pomůcek, příslušenství k mobilům (mám super kryt za pár kaček) apod...
Nakupuji jen kde je poštovné zdarma a pak to tak opravdu je. Teď mi jde třeba balíček za 2 dolary a bez poštovného 😀 (modelovací jehlice na marcipán)
Oblečení je často po lotech a na to je lepší to brát s více lidma v těch skupinkách na FB (musíte vzít všechny velikosti, třeba 90-100-110-120-130).
Mám od tamtud už hodně věcí a s něčím jsem hodně spokojená, něco mě zklamalo, ale za ty peníze i ty věci co zklamaly jsou ok.
Daň se platí od 22 euro a clo je až od 150 eur. Čínani tam ale většinou písou nižší cenu a často právě projdou i dražší věci bez doplácení. Já už měla asi tak 15-20 balíčků, některé i okolo 60 dolarů a dan jsem nikdy neplatila (zatím, ale je mi jasný, že to někdy příjde)
berušky potřebuju poradit 😉 dnes jsem se zaregistrovala na ebay...vybrala jsem hadříčky pro malou...a když vyberu zboží, potvrdím (dám do košíku), tak mi pak nejde pokračovat v nákupu??? Nevíte někdo, co dělám špatně???
Ahojky, slyšela jsem od příbuzného, který si objednával věci do bytu právě z Číny a poštovné opravdu nehradil.
A poslílali mu několik balíčků, protože ne všechno bylo hned k odeslání.
Odkud to bylo přesně nevím🙂