ahojky jsem čerstvě těhotná a mohla bych se utlouct po tom všechno co nejdřive zařizovat kdy máme asi tak začít ? Pokojík atd chceme v neutralní zelené barvě ale ne oblečení bych počkala až budeme vědet pohlaví
Děkuji
já bych taky radši počkala, teď jsi v kritickém období. počkej po do 3 měsíce a pak se na všechno vrhni. Já se taky těšila a v 7tt jsem začala krvácet + následovali další problémy a rázem se vše změnilo. teď jsme byli na UTZ ve 20tt a tam nám dr. řekl, že mimi je menší v 19tt a ne ve 20tt jak mám uvedeno v průkazce tak zase problém. Máme přijít za 14dní a uvidíme jestli je vše v prořáku. Pokud ne musíme vše stihnout do 24tt aby se prý dalo ještě ukoncit těhu. ☹
@pavluska88 Děkuji moc
No toho se moc bojím komplikací a nebo že o to přijdeme bojím se cokoliv udělat. ☹
At se Vám daří a jste zdraví 🙂 a rychle rostete 🙂 🙂
Děkuji hlavně at sjte v pořádku bez komplikaci a vše Vám dobře dopadne 🙂
Jsi hodně v začátku a bohužel může se stát cokoliv, takže určitě ještě vydrž. Já šla zase do opačného extrému, pořád jsem nic nechtěla kupovat, nic zařizovat protože jsem se bála, že se cokoliv stane a pak budu mít doma věci a miminka ne ☹ No prostě pako, hormony se mnou mlátily 😕 😀 Mám dvojčata, takže jsem byla více sledovaná a najednou jsem v 31 tt skončila v porodnici s tím, že mě do porodu již nepustí a doma jsem měla pár kousků oblečků od kamarádek a kočár, jinak nic. Takže jsem si dlouhé dny v porodnici zpříjemňovala tím, že mi manžel nosil katalogy a já vybírala a vybírala a on nakupoval a nosil ke schválení a vše vlastně nakupoval on. Jen po cestě z porodnice, již s miminky, jsem si dokoupila pár nutných věcí (mléko, kosmetiku, pár oblečků atd.). No a zvládly jsme to 😵
@evcounek Moc držím pěsti, abyste byli oba v pořádku!!
@kaczenka01 Plně tě chápu: když se mi potvrdilo, že jsem těhu, měla jsem chuť to hned všem říct a běžet nakupovat 🙂 Je ale fakt lepší si počkat- času je na nákupy dost, znám hodně lidí, kterým to nakonec nevyšlo... ☹
Já doufám, že budeme v poho: nevolnosti mě minuly (teď už prý nepřijdou) a problémy zatím žádné nemám, tak uvidíme, jak nám dopadne utrazvukový NT screening a krev- jdeme na to 9.7. Docela se na to těším, až mimíska uvidím na velkém ultrazvuku- i u doktorky je to pro mě ohromný zážitek 🙂
Já byla opačný extrém, všechno jsme dostali, postýlku vyrobil tatínek, kočárek jsme kupovali 14 dní po porodu. Asi bych priste začala po UTZ ve 13. týdnu nebo 20 týdnu, drív ne.
@kaczenka01 taky přeji hodně zdravíčka, ať vše dopadne na jedničku 🙂 Kdypak máš termín?
@evcounek ježkovi voči, já jsem na tom podobně :/ na velký UZ ve 20.tt jdem příští týden a taky mám strach, aby Dr. neřekl, že je mimi menší :( moje Dr. se na poslední kontrole podezřele u sestry pídila, v kolikátým jsem týdnu, a povídala jí něco o menším mimi, víc jsem se neptala... tak snad bude příští týden vše ok... ale zase třeba na jednom z předchozích UZ jsme byly skoro o 4 dny větší... tak snad 🙂 přeju hodně štěstí, ať jste v pořádku ;)
určitě nic nezkazíš když si začneš dělat nějaké představy, seznamy atd...a pak třeba po tom 13 tt. začít pomalu nakupovat 🙂 já jsem pro mít vše hotový radši dřív, protože teď jsem ve 30. tt, ještě zdaleka nemám hotovo a jsem z toho nervózní, hlavně už nemám s tim pupkem tolik síly a ani chuť nic dělat. Když jsem na to náladu a elán měla, všichni na mě koukali jak na blázna kam spěchám....příště bych se na to vykašlala a měla radši vše třeba do toho 30 tt hotový 🙂
Taky jsem měla nutkání, ale tím, že jsem do poslední chvíle chodila do práce, tak na nákupy nebyl moc čas. Věci a oblečení na mimčo jsem začala dávat dohromady až tak kolem 30tt 😉.
@kaczenka01 ahoj, moc gratuluji, mě to taky nedá spát, jsem už v 18 týdnu, taky čekám, až budeme vědět pohlaví, co se oblečení týče. Ale s ničím bych nespěchala být tebou. Počkej si alespoň do toho 20 - 24 týdne těhotenství. Jinak přeji hezké těhulkování 🙂