Mothercare, Early Days, jak sedí jejich velikosti?

comadreja
19. dub 2016

Prosim Vas o zkusenosti, jak sedi obleceni techto znacek na mimca.
Dcerka je sestitydenni a drobna, ale nektere body 56 jsou ji uzounke a male pres hlavu, v 62 zas nekterych plave..Rada bych ji nakoupila dobre sedici veci, zatim jsem si jista jen s George.
Pripadne jestli mate jine tipy na dobre padnouci a dobre se oblekajici znacky, sem s nimi. U nas oblect neco pres hlavu je porod 😄
Jde mi hlavne o body dupacky a overalky...

raduska21
19. dub 2016

U nas vede na "lepsi" Next a obyc body a tak sedi z Tesca a Lupilu z Lidlu je taly fajn....

comadreja
autor
19. dub 2016

@raduska21 O Nextu tady v jedne diskuzi holky psaly, ze nektere veci jsou vetsi..je fakt ze se jednalo o vetsi deti, tak nevim...U vas to je na miminko?

shine2015
19. dub 2016

Earlydays je male....mothercare sedi..casem ale mi prijde na hubene deti (uzky pas a dlouhe nohavice)....ale zase jak co neco maji vetsi.. Nejlip vyzkouset 😉

shine2015
19. dub 2016

A jinak mam rada fixoni....a nakupuji casto na znackydetem.....

comadreja
autor
19. dub 2016

@shine2015 Diky 😊

shine2015
19. dub 2016

@comadreja ja puvodne nakoupila v UK vybavicku ale chlapecek mel na 4m 7kg takze 3-6 nam proste bylo dost brzy male 🙂) ale ne na delku ale kalhoty v pase - mela jsem obavy aby ho nebolelo brisko. Jinak overalky ok ;)

raduska21
19. dub 2016

@comadreja dcerce to sedlo vzdy perfektne, ikdyz je pravda ze je na svuj vek hodne vysoka v 6m mela 75cm a 18m 91cm, jj, od nextu jsme kupovali obleceni od cca roka veku, takze jak sedi na kojence nevim

ammazonic
26. dub 2016

To je těžké, často nesedí. Mám eshop, kde prodávám a naprosto každou věc přeměřuji a píši v popisu, ty značkové to mají všelijak.

comadreja
autor
26. dub 2016

@ammazonic Diky..no proste na jistotu asi u zadne znacky kupovat nemuzu..

ammazonic
27. dub 2016

@comadreja to je fakt🙂 Mají to různě..