Prosim, jake jsou vase zkusenosti s monitorem dechu od Jablotron nanny? Mam 4tydenni mimi a uz 2x se spustil alarm. V te chvili jsem ale nebyla schopna zkoumat, zda maly nedycha ci dycha jen melce...diky za zkusenosti
@pe_tu_ss_ka diky. Muj maly ma 4kg a zavonovacku ma slabou...😯
Je to už 4,5 let zpátky. Syn se narodil a měl 2,9 kg a po třetím spuštění během dvou měsíců, jsme se rozhodli s manželem ho nepoužívat. Řešili jsem to s firmou a nakonec nám vrátili peníze, i když konstatovali, že chyba není na jejich straně.
My máme dva a žádnej problém, a to ho má v postýlce pod matrací, na které je ještě hnízdečko🙂
U takto malých miminek cca do 3 měsíců se nemá dávat deska pod matraci, ale na ní. Měli jsme na tom prostěradlo a zavinovačku. U prvního syna jsem samozřejmě nijak nepročítala návod a až to 2x houkalo a mě z toho málem omývali, tak jsme to pořádně pročetli a měli to i napsáno v návodu. Pak už nebyl jediný planý poplach - ani u druhého syna. Po třetím měsíci jsem desku dala pod matraci a bylo to také ok 🙂
@jitulka87 ahoj Jity, mám dvou týdenního prcka mě se spustil jeden den snad třikrát, malý krasne dýchal dokonce kopal nozkama. Měla jsem pod matraci a na zavinovacku, taky jablotron. Dala jsem pod zavinovacku a žádný problém, kamarádka to měla u obou deti stejně a jak holky tady radi taky říkala až je prcos větší dát pod matraci až nebude v zavinovajde.
Diky vsem za odpovedi. Asi ho taky dat jen pod to prosteradlo, kdyz ma pod sebou maly czdy zavinovacku nebo hnizdecko... monitor je novy. Ale stejne...vzdy jsem mrtva strachy...
@jitulka87 a nemas ho polozeny primo na rostu? To nam alarmoval taky. Musela sem na rost polozit karton, na to snimaci desku apak matraci. A vic uz falesne nealarmoval.
@kacenka.pospi nn. Tam mam desku
Ja pouzivala u dcery. Byla drobounka a balila jsem ji do perove zavinovacky a nikdy mi nespustil...pouzivala jsem pak i na syna (jsou od sebe dva roky) a je pravda,ze se mi hned prvni noc doma spustil alarm a pak jeste parkrat a to syn byl tezsi a nebyl zavinuty, tak jsem pouzivat prestala. takze asi bude neco na tom,ze podlozka ma proste svou zivotnost...i vyrobce uvadi,ze je omezena a asi i proto se prodava samotna nahradni.
@jitulka87
u zdravych deti jsou monitory naprosto zbytecne,naopak prave diky castym falesnym alarmum jsou rodice pak vice na nervy nebo maji naopak falesny pocit bezpeci...
@adel2507
ty starsi alarmy se daji znova nakalibrovat
Máme BabySense, prcek když šel z porodnice měl 2,3 kilo a falešný alarm se mi spustil jednou - když se sesunul úplně do rohu kolíbky a já až pak zjistila, že jsem hned na začátku dala tu desku spíše pod hlavu (a to má v kolíbce tu "záložní", malou kruhovou, co se vejde i do kabelky). Co jsem to spravila, tak ani jeden alarm. A to to měl pod matrací a na ní ještě v rychlozavinovačce.
Pokud máš monitor nový a spouští často falešné alarmy, tak bych řešila s prodejcem jako reklamaci - to by prostě dělat neměl. Buď něco děláš špatně a poradí, jak na to, nebo je to vadný kus.
Reklamovat. Mohl se poskodit pri doprave. Staci do toho lehce tuknout i doma pri manipulaci a neco se muze v desce podelat
@lucinkamarecek diky. Uz jsem to dala pod prosteradlo. 😉
@jitulka87 zpočátku malému párkrát také házel alarm, ale prcek měl 2,5kg a dávala jsem ho spát na perovou peřinu nebo do péřové zavinovačky, takže nemyslím, že by nedychal, ale že pod sebou měl moc vrstev (monitor měl pod matrací) a jak byl maličký, tak ho to nesnímalo správně.. 🙂