Ahoj holky, chtěla bych se zeptat zda některá z vás vlastní tenhle monitor dechu a zda jste s ním spokojené?? Chtěla jsem koupit 2 podložky Nanny,jenže tohle se mi zdá fajn, už jen z toho důvodu,že se připíná na plínku a může být na miminku i v kočárku i v postýlce.Prosím o vaše zkušenosti. 🙂 Díky
Já se asi taky rozhodnu pro ty podložky,nějak se mi to nezdá to na tu plínku,už kvůli manipulaci a aby to nezavazelo.
koukám, že uvažujeme stejně 🙂
🙂 Teď hodně řeším kočárek,chtěla bych ho objednat ať pak dlouho nečekáme, myslíš si,že je blbý kočárek z druhé ruky???Když byl používaný chvíli??
taky jsme kočárek objednali poměrně brzy.
Myslím, že z druhé ruky bych kočárek klidně koupila, když si ho prohlídneš a je OK. Taky jsme o tom uvažovali, ale pak se nám naskytla výhodnější koupě a koupili nový.
Kámoška co čeká mimčo po mně má z druhé ruky a moc pěkný.
Jinak mám spoustu věcí po někom, oblečení, autosedačku, přebalovák a tak. Kupovat to vše nové, tak bych si ty peníze musela tisknout 🙂
Ahojky, řeším to samé, zda klasiku nannynku nebo tuhle novinku. Když kouknete na netu a zkusíte si vyhledat diskuze, tak najdete dost různých názorů...asi jako u všeho, dost mamin si to chválí, právě kvůli tomu, že to mimi má v postýlce, venku v kočárku, v sedačce..prostě všude...ale jsou i také, co jsou nespokojené..takže asi jako u všeho, co mamina, to názor.každému vyhovuje něco jiného 🙂
Jinak jsem vyčetla, že je lepší ta 2010 verze, kvůli baterii 😉
rennu - taky jsem koukala, že ty recenzej jsou tak půl napůl - moc mi nepomohly 🙂
Holky asi půjdu do těch podložek, ještě je Babysense,to taky nemusí být špatné a taky pokud by byl za výhodnou cenu už používaný,půjdu do něho.
Ohledně kočárku se jdu dnes podívat ke kamarádce,tak snad bude v pohodě a koupíme ho🙂
n20 - tak držím palce, kočárek bude určitě OK
jsem minulý týden četla, že by měl být během června nějaký nový babysense 6, který je i s chůvičkama
Fakt jo??Právě teď koukám na netu po chůvičkách a nemůžu vybrat, přijde mi to všechno stejný a nám by stačili nějaké klasické,nepotřebuju za 2tisíce.A kdyby to bylo za dobrou cenu, počkáme a uvidíme,termín mám v září,tak do té doby ještě chvilka je🙂Sama jsem zvědavá na kočárek, po něm jsem vždycky koukala a toužila🙂
no to já tolik času nemám 🙂 ale ještě chvíli počkám co se z toho vyvine. Když tak prostě něco koupíme.
ahoj, taky jsem o něm uvažovala, ale nakonec asi koupím klasický deskový. Zatím teda ještě váhám.
Ale říkala jsem si jaká je asi manipulace třeba v noci, když přebaluješ a tak. Někde jsem také četla, že se musí plenka pevně utáhnout, aby přiléhala k tělíčku kvůli falešným poplachům apod.
Dobré je, že se dá snadno přenášet.
Osobní zkušenost nemám a je těžké se rozhodnout co je nejlepší.
Taky určitě přívítám zkušenosti těch kteří používají.