Monitor dechu Respisense. Jste s ním spokojené?

n20
31. kvě 2010

Ahoj holky, chtěla bych se zeptat zda některá z vás vlastní tenhle monitor dechu a zda jste s ním spokojené?? Chtěla jsem koupit 2 podložky Nanny,jenže tohle se mi zdá fajn, už jen z toho důvodu,že se připíná na plínku a může být na miminku i v kočárku i v postýlce.Prosím o vaše zkušenosti. 🙂 Díky

petule12
1. čer 2010

ahoj, taky jsem o něm uvažovala, ale nakonec asi koupím klasický deskový. Zatím teda ještě váhám.
Ale říkala jsem si jaká je asi manipulace třeba v noci, když přebaluješ a tak. Někde jsem také četla, že se musí plenka pevně utáhnout, aby přiléhala k tělíčku kvůli falešným poplachům apod.
Dobré je, že se dá snadno přenášet.
Osobní zkušenost nemám a je těžké se rozhodnout co je nejlepší.
Taky určitě přívítám zkušenosti těch kteří používají.

n20
autor
1. čer 2010

Já se asi taky rozhodnu pro ty podložky,nějak se mi to nezdá to na tu plínku,už kvůli manipulaci a aby to nezavazelo.

petule12
2. čer 2010

koukám, že uvažujeme stejně 🙂

n20
autor
2. čer 2010

🙂 Teď hodně řeším kočárek,chtěla bych ho objednat ať pak dlouho nečekáme, myslíš si,že je blbý kočárek z druhé ruky???Když byl používaný chvíli??

petule12
2. čer 2010

taky jsme kočárek objednali poměrně brzy.
Myslím, že z druhé ruky bych kočárek klidně koupila, když si ho prohlídneš a je OK. Taky jsme o tom uvažovali, ale pak se nám naskytla výhodnější koupě a koupili nový.
Kámoška co čeká mimčo po mně má z druhé ruky a moc pěkný.
Jinak mám spoustu věcí po někom, oblečení, autosedačku, přebalovák a tak. Kupovat to vše nové, tak bych si ty peníze musela tisknout 🙂

rennu
4. čer 2010

Ahojky, řeším to samé, zda klasiku nannynku nebo tuhle novinku. Když kouknete na netu a zkusíte si vyhledat diskuze, tak najdete dost různých názorů...asi jako u všeho, dost mamin si to chválí, právě kvůli tomu, že to mimi má v postýlce, venku v kočárku, v sedačce..prostě všude...ale jsou i také, co jsou nespokojené..takže asi jako u všeho, co mamina, to názor.každému vyhovuje něco jiného 🙂
Jinak jsem vyčetla, že je lepší ta 2010 verze, kvůli baterii 😉

petule12
4. čer 2010

rennu - taky jsem koukala, že ty recenzej jsou tak půl napůl - moc mi nepomohly 🙂

n20
autor
7. čer 2010

Holky asi půjdu do těch podložek, ještě je Babysense,to taky nemusí být špatné a taky pokud by byl za výhodnou cenu už používaný,půjdu do něho.
Ohledně kočárku se jdu dnes podívat ke kamarádce,tak snad bude v pohodě a koupíme ho🙂

petule12
7. čer 2010

n20 - tak držím palce, kočárek bude určitě OK
jsem minulý týden četla, že by měl být během června nějaký nový babysense 6, který je i s chůvičkama

n20
autor
7. čer 2010

Fakt jo??Právě teď koukám na netu po chůvičkách a nemůžu vybrat, přijde mi to všechno stejný a nám by stačili nějaké klasické,nepotřebuju za 2tisíce.A kdyby to bylo za dobrou cenu, počkáme a uvidíme,termín mám v září,tak do té doby ještě chvilka je🙂Sama jsem zvědavá na kočárek, po něm jsem vždycky koukala a toužila🙂

petule12
8. čer 2010

no to já tolik času nemám 🙂 ale ještě chvíli počkám co se z toho vyvine. Když tak prostě něco koupíme.