Ahoj holky,
chci se zeptat,jake mate zkusenosti s deckami pro monitoraci dechu miminka a jestli byste mi nedoporucily nejakou znacku😊
Taky jsme meli Babysense a spokojenost. Zadnej planej poplach.
Tři měsíce používáme babysense I a v pořádku.Žádný alarm.
@lucievitackova my máme dratak angel care. Jede uz třetí dítě a zatím naprosto v pohodě.
Mam Babysense II a spokojenost. I kdyz mimi zacina cestovat v postylce, tak stale snima a zadny plany poplach.
Mám NANNY a měla jsem u obou dětí a vše v pohodě . Zabírá i při cestování, vstávání v postýlce. Podle diody poznám, jestli už klidně spí nebo se něco divočejšího zdá🙂)
Máme Babysense II, používáme teprve 2 týdny, ale zatím spokojenost 🙂
Má výbornou snímatelnost, bere mi dýchání přes silnější matraci kokos-molitan-pohanka, pod ní ještě klín a mimi mám v zavince 😉
Mě by zajímaly názory a zkušenosti na kolíkový monitor dechu na plenku Snuza, můžete se někdo podělit?
Měla jsem babysense 5 a naprostá spokojenost. Používala jsem rok.
Máme Angelcare, používaný u 2 dětí jako monitor dechu, nyní jsou senzorické desky odpojeny a používáme jako chůvu, abychom věděli, co se v pokojíku děje. Dětem jsou 4 a 2 roky. Napájení je na baterie i na elektřinu. Za nás max. spokojenost.
Máme Nanny, od kolegy, takže teď už po 2 dětech. Budeme používat i u dalšího. Broblem nikdy nenastal, dají se propojit 2 destičky a tím pokrýt celou postýlku. Funguje i v cestovní postýlce. Jediné co jsme museli udělat malinko jinak, tak po příchodu domů měla malá cca 2,3kg a destička pod matraci moc nesnímá la, takže první měsíc ležela destička na matraci, na tom deka a dítě v zavinovacce a to už bylo ok. Falešný poplach byl jen tehdy když se začala pohybovat po postýlce a měla jen jednu destičku, máme hrozného cestovatele.
@klaudyse monitor za plenky mám, používala jsem ho do autosedačky a kočárku. Fungoval v pohodě, žádné poplachy, ale musela být plenka dostatečně utažený a nejlépe přístroj ještě fixovaný oblečením, třeba pružným lemem od polodupacek a podobně, to potom bral dech na 100%. Kamarádka používala jen tento i na spánek v noci, ale jakmile se začal otáčet musela ho přestat dávat. Já ho taky používala cca 3-4mesice.
@lucievitackova zkusenost mame s Nanny II, pouzivame jiz u druhorozeneho a spokojenost. Nemluve o tom, ze diky nemu mame zivou prvorozenou. Mela zastavu dechu, nasledne v nemocnici na testy a pozorovani, pricina nejasna. Nasledne nam bylo receno, kdybychom nemeli monitor, ktery nas probudil a diky nemu ji nasledne nerozdychali, tak by byl duvod smrti dan jako sids. Poporodni adaptace a vse v poradku bylo, stalo se na konci sestinedeli.
Vozime ho jiz od porodu prvorozene vsude s sebou. Kombinujeme s videochuvou Motorola MBP36.
Falesne poplachy jsme nezaznamenali.
@klaudyse za mě 100% spokojenost,malá spí od narození se mnou v posteli,takže monitor s deskou nepřidal v úvahu.dávala jsem ho na kalhoty od pyžama,bere to v pohodě i přes oblečení.planej poplach jsem měla až když si ho v devíti měsících sama sundala 😂 jediná nevýhoda byla ta,že nemůžeš dát na noc overal na spaní,musíš dávat něco s kalhotama..
@lucievitackova mame babysense II a spokojenost. Dokud si teda mala nezacala v postylce stoupat pak pipal jako vztekly tak uz ho nepouzivam, ale jinak pro ten pocit jistoty je hlavně v prvnich mesicich k nezaplacení
Máme nanny ale po měsíci nespani jsme malou vzali do postele a od te doby ho nepotřebujeme.
@lucievitackova Máme Babysense II, používáme měsíc a spokojenost, zatím bez falešného alarmu (naštěstí i bez toho oprávněného, snad to tak zůstane 😊).