Monitor dechu novorozenců, máte zkušenost?

lucievitackova
19. kvě 2017

Ahoj holky,
chci se zeptat,jake mate zkusenosti s deckami pro monitoraci dechu miminka a jestli byste mi nedoporucily nejakou znacku😊

fallingstars
19. kvě 2017

@lucievitackova Máme Babysense II, používáme měsíc a spokojenost, zatím bez falešného alarmu (naštěstí i bez toho oprávněného, snad to tak zůstane 😊).

verunka11221
19. kvě 2017

Taky jsme meli Babysense a spokojenost. Zadnej planej poplach.

valeri10
19. kvě 2017

Tři měsíce používáme babysense I a v pořádku.Žádný alarm.

odula
19. kvě 2017

@lucievitackova my máme dratak angel care. Jede uz třetí dítě a zatím naprosto v pohodě.

35_a_budu_mamka
19. kvě 2017

Mam Babysense II a spokojenost. I kdyz mimi zacina cestovat v postylce, tak stale snima a zadny plany poplach.

petuik
19. kvě 2017

Mám NANNY a měla jsem u obou dětí a vše v pohodě . Zabírá i při cestování, vstávání v postýlce. Podle diody poznám, jestli už klidně spí nebo se něco divočejšího zdá🙂)

hanulkaha
19. kvě 2017

Máme Babysense II, používáme teprve 2 týdny, ale zatím spokojenost 🙂
Má výbornou snímatelnost, bere mi dýchání přes silnější matraci kokos-molitan-pohanka, pod ní ještě klín a mimi mám v zavince 😉

klaudyse
19. kvě 2017

Mě by zajímaly názory a zkušenosti na kolíkový monitor dechu na plenku Snuza, můžete se někdo podělit?

evca32
19. kvě 2017

Měla jsem babysense 5 a naprostá spokojenost. Používala jsem rok.

verujan
19. kvě 2017

Máme Angelcare, používaný u 2 dětí jako monitor dechu, nyní jsou senzorické desky odpojeny a používáme jako chůvu, abychom věděli, co se v pokojíku děje. Dětem jsou 4 a 2 roky. Napájení je na baterie i na elektřinu. Za nás max. spokojenost.

verunka_korunka
19. kvě 2017

Máme Nanny, od kolegy, takže teď už po 2 dětech. Budeme používat i u dalšího. Broblem nikdy nenastal, dají se propojit 2 destičky a tím pokrýt celou postýlku. Funguje i v cestovní postýlce. Jediné co jsme museli udělat malinko jinak, tak po příchodu domů měla malá cca 2,3kg a destička pod matraci moc nesnímá la, takže první měsíc ležela destička na matraci, na tom deka a dítě v zavinovacce a to už bylo ok. Falešný poplach byl jen tehdy když se začala pohybovat po postýlce a měla jen jednu destičku, máme hrozného cestovatele.

@klaudyse monitor za plenky mám, používala jsem ho do autosedačky a kočárku. Fungoval v pohodě, žádné poplachy, ale musela být plenka dostatečně utažený a nejlépe přístroj ještě fixovaný oblečením, třeba pružným lemem od polodupacek a podobně, to potom bral dech na 100%. Kamarádka používala jen tento i na spánek v noci, ale jakmile se začal otáčet musela ho přestat dávat. Já ho taky používala cca 3-4mesice.

gepe
19. kvě 2017

@lucievitackova zkusenost mame s Nanny II, pouzivame jiz u druhorozeneho a spokojenost. Nemluve o tom, ze diky nemu mame zivou prvorozenou. Mela zastavu dechu, nasledne v nemocnici na testy a pozorovani, pricina nejasna. Nasledne nam bylo receno, kdybychom nemeli monitor, ktery nas probudil a diky nemu ji nasledne nerozdychali, tak by byl duvod smrti dan jako sids. Poporodni adaptace a vse v poradku bylo, stalo se na konci sestinedeli.
Vozime ho jiz od porodu prvorozene vsude s sebou. Kombinujeme s videochuvou Motorola MBP36.
Falesne poplachy jsme nezaznamenali.

jennnyg
19. kvě 2017

@klaudyse za mě 100% spokojenost,malá spí od narození se mnou v posteli,takže monitor s deskou nepřidal v úvahu.dávala jsem ho na kalhoty od pyžama,bere to v pohodě i přes oblečení.planej poplach jsem měla až když si ho v devíti měsících sama sundala 😂 jediná nevýhoda byla ta,že nemůžeš dát na noc overal na spaní,musíš dávat něco s kalhotama..

monikagurthova
19. kvě 2017

@lucievitackova mame babysense II a spokojenost. Dokud si teda mala nezacala v postylce stoupat pak pipal jako vztekly tak uz ho nepouzivam, ale jinak pro ten pocit jistoty je hlavně v prvnich mesicich k nezaplacení

evee24
19. kvě 2017

Máme nanny ale po měsíci nespani jsme malou vzali do postele a od te doby ho nepotřebujeme.

angieh
20. kvě 2017

@klaudyse mame ho, vyhovuje. Používáme jen občas, ale ještě jsme nezažili planý poplach. Dávali jsme i na plenku pod overal na noc, a žádný problém jak tu někdo psal. Spal teda v zavinovacce, tak možná je to tím.