Maminky, prosím, máte někdo zkušenost s tímto monitorem dechu na plenku? U dcery jsem měla klasika Nanny od Jablotron, ale dost často nám falešně houkal... Našla jsem tento, ale skoro nikde žádné reference...
mám ho taky a vozím ho pouze na dovolené. Doma máme destičková. Ten na plenku není moc slyset přes péřovou peřinku a delal dost falešných poplachu. Na dovcu je ale super, malický, pro lepsí pocit.
Připíchnu se mám v plánu si ho pořídit hlavně do kočárku, kde mi malý spal třeba dvě hodiny vystrčený na chodbě, nebo na balkoně. Nebo třeba když usnul ve vajíčku,t ak jsme ho nechali dospinkat.
Je super, měli jsem ho na 3 děti, na čtyřku jsme koupili novější verzi Pico a pecka 👌 , přes mobilní appku můžeš sledovat mimo jiný i jeho telesnou teplotu. 😊 V kocarku, v autosedacce, na dece... spolehlivej.
@lucbednar mam, zakladala jsem na nej cca pred mesicem taky diskuzi. 🙂 Hele nam proste nevyhovuje ☹, ale chci mu dat jeste jednu sanci, protoze mala spi v posteli a jina samce uz na hlidani dechu neni... Kazdopadne v terminove skupince psalo dost maminek, ze ho maji a jsou spokojene, takze asi zkusit no...