Přemýšlím o koupi monitoru dechu. Který je lepší, ten do postýlky nebo za plenu? Děkuji
Známý mi půjčili Banysense II a jediné negativum,že když dochází baterky,oznámí to za hodně dlouho. Párkrát se stalo,že jsem malého vyndala a nevypla to a začal řvát až za delší dobu. Ale stačilo vyměnit baterky a reagoval okamžitě. Jinak u nás v porodnici ho pronajimaji za 900,- na půl roku
@kaculik007 my sme si prenajali do postieľky z pôrodnice. Finančne je to výhodné a ten na plénu nie je tak citlivý 😊
Mám Nanny a reaguje jak má , baterky i ty nejlevnější tam vydrží hooodne dlouho takže za mě super
@kaculik007 mám babysence 2 a naprostá spokojenost, baterky jsme měnili jednou má to dvě desky ani jeden plány poplach. Za ten klidný spánek to stslo
Mam oba, jsem za ne rada, po prvnim diteti jsme meli monitor do postylky, ale druhy bylo super kontaktni nespavec a porizovali jsme po mesici monitor na plenu, protoze ze by dite bylo v postylce vubec nepripadalo v uvahu. V jedoucim kocarku nefunguje ani deskovy - ozkouseno omylem. Osobne povazuju deskovy za pohodlnejsi pro rodice i pro dite, ovsem ma to tu podminku, ze je dite ochotne spat v postylce.
@kaculik007 taky jsme měly půjčený babysence z porodnice a byl supr. Krom toho, že jsem pravidelně ráno budila chlapa tím, že jsem vzala dítě, šla potichu přebalovat dítě do obýváku a za chvíli šílený řev, že dítě nedýchá 😄 a taky nám malá moc nechtěla spát v postýlce. Snažila jsem se jí tam udržet aspoň prvních pár měsíců kvůli tomu monitoru, ale dost často stejně spala s námi v posteli a od 5. Měsíce už postýlku nevzala na milost ani na těch pár hodin. Ten pod madraci je určitě lepší a citlivější pokud přesvědčíš dítko, že má spát v postýlce ☺
Máme patrový dům a ložnici nahoře. Budu mít postýlku nahoře a dole ze začátku koš na mimčo a pak to budu muset ještě nějak vymyslet, abych nelítala po schodech. Tak nevím jestli pro nás nebude lepší ten za plenu 🤔
@kaculik007 ten babysence mel 2 desky, jednu větší a jednu menší. Takže by stačilo akorát přenášet to zapínání s baterkama a jen ho zapojit do jedné nebo druhé desky, podle toho kde zrovna bude mimčo spát 🙂
@kaculik007 já měla v kosi jednu desku a v postýlce druhou. Babysence má i dva držáky takže jsem vzala jen tu základnicku a bylo to je raz dva.
Za mne ten do postylky. Meli jsme Babysense, doma v pohode, meli jsme novy a vlastni, ale v Podoli to rvalo, i kdyz maly evidentne v klidu dychal, sestry prilitly, jak slysely alarm, koukly na prcka, ten byl bez problemu, omlouvaly se, ze to blbne. Je treba dat pozor, zda je, hlavne kdyz ho mas z druhe ruky, dobre zkalibrovany.
Oba mají klady i zápory. Já mám oba. Ten do postýlky mi přijde lepší, citlivější, ale protože syn nechtěl spát v noci v postýlce, tak jsem si ho vzala k sobě do postele a koupila jsem pro můj klid i ten na plenu.
Ten na plenu je hůř slyšet a neposedným a větším miminkům padá... A třeba v kočárku (když se s ním jede) je neprůkazný, protože zaznamenává to drncani místo samotného dechu...
Ale jsem ráda, že mám oba, jsem hrozná hysterka v tomto ohledu...🤷