Ahoj holky, chtela bych se zeptat. Nejlepsi konitor dechu? Chci aby mel deaku pres celpu postylku. Nebo ten na plenku? A značka? Dekuji za rady ;)
Taky mam nanny a spokojenost. Stacila jedna deska na postylku i cestujiciho ditete. Ale na pokryti cele plochy od kraje ke kraji potrebujes vzdycky vic desek, jsou cca stejne velke. Ale jak rikam, nam stacila ta jedna doprostred
Měla jsem půjčený z porodnice Babysance ( přes Nadaci Křižovatka, mrkni třeba se dá vypůjčit i někde u vás). V balení byla větší obdélníková deska a pak menší kulatá, jeden zdroj. Byla jsem maximálně spokojená, žádné falešné poplachy a zvládl i cestující dítě v postýlce.
Máme Nanny a taky jsme spokojení
Taky máme Nanny a spokojenost. Nemusíš mít desku přes celou postýlku, on snímá celou postýlku, nemusí být dítě přímo na té desce. Akorát je to blbý, jestli budeš mít přiraženou postýlku ke svojí posteli, může pak snímat i tebe.
@karol1996 mela jsem u obou deti nanny☺️A spokojena jsem byla..na celou postylku je potreba koupit 2 ty podlozky☺️ Nam stacila jedna tedy