Ahoj, chtěla bych se zeptat, zda má někdo monitor dechu a jestli ano, jakou podložku neví desku má pod monitorem? V návodu je psáno, že deska by nemela být přímo na roštech postýlky. Nevím, co koupit za podložku 😏, děkuji za rady.
Já jsem mezi ten snímač a rošt postýlky dala kus kartonu, čímž se to vyřešilo.
Měla jsem Nanny a na rošt jsme dali kus překližky.
@lucyvh mám babysense, používam už 8 mesiacov, mám ho priamo na rošte a bez poplachu...
máme též sololit. Pod Jablotronem i Baby sensem.
A kde se dá sehnat sololit? My máme Nanny.
Taky jsem dala jen karton...
Koupila jsem ve fotospektru takovýhle cliprám https://www.ufotaka.eu/euroklipy/euroklip-clip-... a odtrhala ty kovový udělátka a získala tak desku.
@lucyvh máme baby sense II se dvěma deskami - už ho používá čtvrté miminko a funguje bezvadně 🙂 Na roštu postýlky už pátý rok slouží kus tvrdého kartonu 🙂
Podle mě tam stačí dát jen karton jak píšou holky a mělo by se to zlepšit, vyzkoušej tyto varianty a uvidíš 🙂
Holky, budeme pořizovat se dvěma deskami pro dvojčata, ale protože do ložnice dvě postýlky prostě nenacpeme, vymysleli jsme vedle mojí postele jakoby nástavek, na kterém budou Mít ze začátku hnízdečka, abych je měla u sebe. Je možné dát tu desku pod hnízdo?
@oveckaluky ahojky, taky jsem mela desku od nany mezi matraci a hnizdeckem. Ale bacha, je dulezite vyzkouset, pripadne oddělit nejakou deskou prostor mezi jednotlivými detmi a tebou. Kdyz jsme si vzali malou do postele a monitor byl jen pod ni na hnizdecku, sla jsem prebalovat a zapomněla ho vypnout, monitor nic nehlasil-snimal dech manžela.
Já měla monitor půjčený z porodnice a dle jejich rady jsme dali kus kartonu z nějaké krabice.
Mame tam kus kartonu z krabice z obchodu 🙂
@oveckaluky V tom případě kupte raději monitory dechu na plínku. Měla jsem Babysense II, má dvě desky, ale pro dvojčata jsem musela mít stejně 2, protože potřebujete 2 řídící jednotky. Postýlky dvojčat se nesmějí dotýkat a stejně tak ani s naší postelí. Monitor snímá vibrace a stačilo abych přebalovala vedle postýlky a postýlka se dotýkala pultíku a i když jsem ho nevypnula, tak nespustil.
My mame jablotron primo na rostu a neni s tim uz osm mesicu zadny problem...
@radecka1 Já jsem právě koukala, že dělají přímo pro dvojčata, tak ty bych chtěla.
@oveckaluky Tak to jo. Zase tolik jsem to nezkoumala. Ale i tak si myslím, že děti musí být od sebe. Ale to ověříte.
@radecka1 Možná zkusím ty na plenku, kouknu na to - ještě máme fůru času to zvážit a pozjišťovat 🙂 Moc děkuju :-*
Sololit seženete v každém hobby marketu (OBI, Hornbach, Baumax,...) s přířezem dřeva. Stojí do 100 Kč/m2, tzn. deska 60x80cm=4800cm2 (0,48m2) vyjde na max. 48 Kč!
Samozřejmě karton z krabice máte zadarmo
Ahoj holky. My máme klipovy monitor. Máme od značky SNUZA model Pico (na aplikaci na mobil). Mají ale i model Hero a to je dokonce certifikovaný přístroj jako zdravotnická pomůcka. Měří ti mimo jiné teplotu, to jsem mnohokrát ocenila hlavně v noci,kdy jsem nechtěla malého budit na měření. Ukazuje ti i jestli se miminko otočilo na bříško a monitoruje jeho spánek. Je to dle mého názoru hotová technologická špička. Výhody klipového monitoru vidím hlavně v tom, že můžeš dát miminko spinkat opravdu kamkoliv. Třeba i do kočárku a nebo k tchýni do ložnice na návštěvu. Nemusíš řešit žádné desky a podložky a je malinký a máš hodně vždy u sebe. Je také plně mobilní - nepotřebuješ žádné elektrické kabely u postýlky. A nabíjí se jako mobil, takže my nevozime s sebou ani vlastní nabíječku, máme vždy USB nabíječku na mobil/tablet atd. My ho tehdá koupili na babiez.cz
@lucyvh Máme babysens II a tou deskou je myšlen snímač dechu. Prostě to dáš mezi rošt a matraci.