Dobrý den, prosím o zkušenost s monitorem dechu od Nanny. Zajímalo by mě jestli vydává nějaký jemný zvuk při provozu? Případně jestli znáte jiný monitor dechu, který nevydává jemné tikaní.
Mockrát děkuji
@anetakormanova My máme taky babysense a je naprosto bez zvuku
@anetakormanova Máme Nanny a nevydává žádný zvuk. Jediné co, tak při zapnutí pípne, malého to při ukládání do postýlky párkrát vzbudilo, když nespal dost tvrdě. Ale to se po pár dnech vychytalo 😊
@anetakormanova nene je tichy☺️
@aneta_v právě že babysense s dvěma kruhovymi podlozkami jemně tika. Má ho kamaradka
@klokanka31 a máte kruhové podložky nebo obdélník?
@anetakormanova Jednu kruhovou a jednu obdélníkovou
Mám od nanny a je tichý
Měli jsme Babysense se dvěma kruhovymi a byl naprosto bez zvuku 😉
@anetakormanova mám dvě kruhové desky (typ 7) a přídavnou obdelníkovou a netiká ani jedna. A to mam uši jako netopýr a při usínáni mi vadí jakýkoliv zvuk, který manžel ani neslyší 😆 Slyšim i vibrace myčky, kterou máme přes celý stometrový byt, a monitor fakt neslyšim, a to mam hlavu vedle něj
Taky mame Babysense a zadny zvuk nevydava. Jemne tika chvili pred spustenim alarmu. To kdybys jen vyndala miminko z postylky a zapomnela vypnout monitor.
Super moc Vám všem děkuji. V tom případě mám špatnou informaci a kamarádka bude mít vadný kousek.
Děkuji za Vaše zkušenosti 😊💐
@anetakormanova Babysense nevydává žádný zvuk