Monitor dechu, hlučnost. Máte zkušenost od Nanny?

anetakormanova
12. kvě 2021

Dobrý den, prosím o zkušenost s monitorem dechu od Nanny. Zajímalo by mě jestli vydává nějaký jemný zvuk při provozu? Případně jestli znáte jiný monitor dechu, který nevydává jemné tikaní.
Mockrát děkuji

aneta_v
12. kvě 2021

@anetakormanova Babysense nevydává žádný zvuk

klokanka31
12. kvě 2021

@anetakormanova My máme taky babysense a je naprosto bez zvuku

emillyhk
12. kvě 2021

@anetakormanova Máme Nanny a nevydává žádný zvuk. Jediné co, tak při zapnutí pípne, malého to při ukládání do postýlky párkrát vzbudilo, když nespal dost tvrdě. Ale to se po pár dnech vychytalo 😊

michaelarousova
12. kvě 2021

@anetakormanova nene je tichy☺️

anetakormanova
autor
12. kvě 2021

@aneta_v právě že babysense s dvěma kruhovymi podlozkami jemně tika. Má ho kamaradka

anetakormanova
autor
12. kvě 2021

@klokanka31 a máte kruhové podložky nebo obdélník?

klokanka31
12. kvě 2021

@anetakormanova Jednu kruhovou a jednu obdélníkovou

maaaadlaaaaa
12. kvě 2021

Mám od nanny a je tichý

kelerub
Autor odpověď smazal
Zobraz
verionka
12. kvě 2021

Měli jsme Babysense se dvěma kruhovymi a byl naprosto bez zvuku 😉

aneta_v
12. kvě 2021

@anetakormanova mám dvě kruhové desky (typ 7) a přídavnou obdelníkovou a netiká ani jedna. A to mam uši jako netopýr a při usínáni mi vadí jakýkoliv zvuk, který manžel ani neslyší 😆 Slyšim i vibrace myčky, kterou máme přes celý stometrový byt, a monitor fakt neslyšim, a to mam hlavu vedle něj

karol2014
12. kvě 2021

Taky mame Babysense a zadny zvuk nevydava. Jemne tika chvili pred spustenim alarmu. To kdybys jen vyndala miminko z postylky a zapomnela vypnout monitor.

anetakormanova
autor
13. kvě 2021

Super moc Vám všem děkuji. V tom případě mám špatnou informaci a kamarádka bude mít vadný kousek.
Děkuji za Vaše zkušenosti 😊💐