Ahoj, prosim, pouzival nekdo Medvidka od Eone? Doporucujete nebo kdyz mam klasickou kosmetiku od weledy vcetne olejicku, Medvidek uz neni treba? Dekuji. 😊
@nika110818 Ja pouzivala a pouzivam i u 3. miminka. Nepouzivam vlhcene ubrousky, doma mam latkove ubrousky, pri prebalovani (prebaluju v koupelne) kapnu Medvidka na ten latkovej ubrousek, namocim do vody a utiram zadecek.
Ze začátku jsem používala, ředila jsem to s vodou do té medvídkovské´ lahvičky, ale pak už jsem do střičky dávala jen vodu
@nika110818 Používám naředěný v té lahvičce k mytí zadečku při přebalování v kombinaci s látkovými ubrousky. Přijde mi to mnohem lepší než jednorázové vlhké ubrousky, po těch měl malý zadek častěji červený.
Používala jsem, ale pak jsem zapominala do lahvicky olej doplňovat a stačila mi jen voda 🤭🤭
Také jsem vydržela používat max. pár týdnů a pak už jsem používala jen látkové hadriky (perlany) namocene ve vodě.
@nika110818 vyzkoušela jsem jako dobrý, ale voda a perlan asi účinek stejny, sem tam kapnu mycí olej, jinak vlhcene ubrousky nám taky delali červený zadek
Já mám a velká spokojenost. A na koupání Delfínka a ten je taky super.
@nika110818 Ano, používám od narození a za mě super. Naředím ho do tý lahvičky s vodou a používám s perlanem, který pak peru. První lahvička vydržela skoro půl roku, teď jsem objednávala další. Zkoušela jsem otřít i jen vodou s perlanem, ale přijde mi, že to "dře", s tím olejem je to za mě lepší. A malý není vůbec opruzený, ničím nemažu. Používám teda i látkový plínky.
Moc vsem dekuji, objednavam. 🙂
@nika110818 Medvidka jsme pouzivali a super. Naopak weleda nam moc nevyhovovala, olejicek mi prisel ze spis vysusoval, promastovali jsme nakonec normalne indulonou.