Dobrý večer maminky, prosím vás, mám koupený od známé saloos olejíček, chci ho používat s perlanem. Dát do vody pár kapek a utřít zadeček. Na netu píšou že je vhodný od tří let. Vadí to hodně? A slyšela jsem o medvídkovi na zadeček. Můžu střídat s tím?? Děkuji za odpověďi.
Pokud píší, že je vhodný od 3 let, nepoužívala bych pro menší děti (olejíček může obsahovat i byliny nebo poměr bylin, které malé děti nesnesou). Medvídek je super. Ten kupte a nemusíte střídat. Lahvička vám vydrží i půl roku (ta nenaředěná).
Ahoj, ja nedám na Medvídka dopustit. A perlan jsem prala taky i víckrát. A do kouple doporučuji Delfínka taktéž od Eoné. Není pak treba ničím mazat 🙂
@nonfood Jo, vyzkoušíš, uvidíš, nám sebamed nedelal dobře a to jsem s ním začala po roku, příliš pěnil. já jsem moc kozmetiku do koupele nedávala, jen toho Delfínka. Až po začátku s příkrmy, tehdy to bylo značne jiné, to už nemyješ "jen jakoby" vlásky ale zápasíš s brokolicí a to všude! 🙂)
Já vím, všechno třeba vyzkoušet.. Ale jedině u toho medvídka myslím že vše bude ok.. Při nejhorším voda s perlanem nic nezkazí. Díky.
Já jsem taky dřív používala Medvídka, ale později se mi více osvědčila kosmetika Saloos. Mám teď pro dceru meruňkový olej, který používám na mazání po koupání a smíchaný s vodou na utírání zadečku, a musím říct, že je perfektní. Píšou na něm, že je vhodný i pro miminka, navíc je to čistý meruňkový olej bez přidaných látek a je jedlý, takže nemusím mít strach, když si malá nacpe čerstvě namazanou ruku do pusy 🙂 Jo a ještě dodám, že dřív jsem taky používala ten rozprašovač, ale teď už ho považuju za zbytečnost, víc mi vyhovuje systém, kdy si dám perlan (nebo stačí i obyčejné papírové kuchyňské utěrky) do nějaké nádoby a zaleju troškou převařené vody s tím olejíčkem (jen tak, aby se to nasáklo, ne aby stálo ve vodě) a mám ubrousky na utírání hned připravené.
Nám medvídek nevyhovoval, syna štípal a po Delfínkovi se osypal...takže do vany jen řepík a na zadeček jen voda a namazat, případně vlhčené ubrousky z DM. Takže jsme asi výjimka🙂
Teď si tak čtu na netu, můžu tento používat do vody na čištění zadečku?? Nebo je na koupel tělíčka?