Maminky a těhulky zlaté 🙂
vybíráme s manželem matraci a nevíme si rady.
Dostali jsme doporučení na paměťovou pěnu a kombinaci kokos x pohanka.
Jakou jste vybraly vy?
Já mám kokos x molitan. Kamarádky mají a jsou spokojeny. Super cena 🙂
My meli kokos + molitan, ale uz bych ji nechtela, kokos se po case droli a pripadala mi cela takova 'spinava'. A pametovku pro male urcite ne, max horni 2 centimetry (cerstve jsem dostala prednasku od velkoprodejce), takze nejlip tvrdsi molitan. 🙂
máme z IKEA Vysoce pružná polyuretanová pěna (studená pěna)
@verusche Tak ja doporucuju kokos x molitan x kokos. Ta pohanka je tam vsita a kdyz to budes chtit vyprat - a ja si myslim, ze by ten potah urcite vyprat cas od casu mel (plus vyluxovat ten molitan vevnitr) - tak s tou pohankou to proste nepujde. Mam zkusenost - koupila jsem tu na bazarku postylku po jedne mamince a davala k tomu i matracku (rikala, ze to je po jednom diteti, tzn. tri roky stare a lital z toho prach nehorazne).
@verusche my koupili do postýlky tu nejlepvnější v Ikea (http://www.ikea.com/cz/cs/catalog/products/1015...) a úplně stačila. Jednak proto,že mimčo je lehké a většinou ještě je třeba v zavinovačče a za druhé protože tam bylo mimčo párkrát. Jinak holky spaly ve mnou v posteli 🙂. Ale to jsem dopředu nevěděla... Pro mě lepší koupit s lehkou peněženkou raději novou, když bude potřeba...
Pro maminky co mají citlivé spaní bych pohaku nedoporučovala. Dítě se v pozdějším věku hemží a pohanka trosku šustí 😊. Já pomalu slyším i trávu růst,takže jsme pořídili kokos x molitan x kokos. Jen pozor na vlhko. Kokos je prirodnina a pokud navlhne,tak zacne zapáchat.
my máme kokosxmolitanxkokos, je bezvadná, ale maloch stejně spí po prvním nočním probuzení u mě 🙂
Mame kokos-molitan-kokos, jsme s nimi spokojeni 🙂
Přidávám otázku jakou tloušťku matrace mám pořídit ?
@verusche máme kokos x pohanka. Všichni známí doporučovali a cena je příjemná 🙂.