Milé maminky, prosila bych o radu. Máme malou koupelnu, kam se mi přebalovací pult již nevleze, a tak uvažuji, kam si odložím mimčo po koupání. Našla jsem si na netu tuto přebalovací podložku, která se prý dá uchytit na vanu. Máte s ní některá z vás zkušenosti, především jak tuto podložku na tu vanu uchytit? Nikde jsem nenašla žádný odkaz. Děkuji za odpověď.
Jj, když už v koupelně, tak na pračce, která je vyšší...a ta podložka vyjde levněji...stačí buď klasická omyvatelná měkká nebo kdo chce, tak tu vyztuženou....
My v koupelně nemáme ani pračku, ani místo na pult. Koupáme zatím v obýváku v kyblíku a pult velký máme právě tam. Jinak až přejdeme do vany, mám udělanou pevnou dřevěnou desku, kterou mám přes vanu a na ní nafukovací přebalovací podložku z Ikei http://www.ikea.com/cz/cs/catalog/products/7002... . Desku když nepotřebuji strčím za komodu v ložnici a nafukovací podložku jinak používám v ložnici... 😉
Většina těch, co se umisťují na vanu mají hodně diskutabilní stabilitu. Pokud už tam musí být, tak silnější ručník splní stejnou funkci. A proč musí být přebalovací pult v koupelně? Mám přebalovák a všechny potřebné věci u dětí v pokojíčku. Výběr (a pohodlí) je tak nesrovnatelně větší.
No já jsem si to nakonec rozmyslela, a raději budu koupat v kuchyni, kde mám dostatek odkládacího prostoru a nebudu muset řešit nějaké další "vymoženosti". Máte pravdu, že se stabilitou to nebude žádná sláva. Já Vám každopádně moc děkuji za rady a typy 🙂
Ahoj @azashaq @zvalentova @kikimaruska @hojda
mohly byste, prosím, vložit své případné zkušenosti s přebalovacím pultem na https://www.modrykonik.cz/prebalovaci-pult/ do naší Wiki knihovničky Modrého koníka, kterou si tady s maminkama tvoříme? 🙂
Pomůžete tím ostatním maminkám, které si prochází stejným obdobím a zvažují zda pult ano, či ne, popř. jaký a hledají na MK radu, tip, pomoc a zkušenosti vedle obecných informací, které najdou v knihovničce.
Děkuji Vám a přeji krásný den! 🙂
Janča
Na vaně to bude rozhodně hodně nepohldné pro tvoje záda, ono se to nezdá, ale dost od toho ty záda bolí, hlavně tedy u prvního dětě, než si tělo zvykne na pro něj nové pohyby🙂. Já měla přebalovací podložku na pračce.