Ahoj,
chtěla jsem se zeptat, jestli nakupujete jen v klasických drogeriích, nebo máte nějaký oblíbený web s tímhle zbožím? Myslím teď hlavně věci jako prací a čistící prostředky.
Z kamenných obchodů mám vyzkoušenou Tetu, Rossmann a DM (i když tu tady teď nemám), přijdou mi tak nastejno, ale co se týká internetových obchodů, nemám žádnou osobní zkušenost. Napadá mě jenom Dedra, ale ta je pro mě drahá.
Máte nějaký tip?
Díky
Pokud chceš nakupovat jednorázově za víc peněz není špatný ani https://www.ageo.cz/ ale chce to aspoň za 1200 pak je doprava zdarma. Ceny jsou supr akroát třeba plín mě přijde že nemaj až takový výběr tak záleží na tom jaký byste chtěli kupovat. Jinak já vždycky když cokoliv potřebuju kouknu na kupi.cz tam zadám co chci a vyjede mě kde aktuálně to je ve slevě a za kolik takže podle toho sjedu tam kam je to pro mě nevýhodnější. Máš tam i aktuální letáky takže žádný zahlcování papírem nebo hledání na x stránkách-
Prací prášky nakupuji nejčastěji v Makru. Čisticí prostředky taktéž, i když většinu si vyrábím sama. V eshopech nakupuji většinou kosmetiku, sodu, ... Nejradši na weleda.cz a branakdetem.cz. Když potřebuji něco málo z "konvenční drogerie", chodím do DM, nebo do Rossmannu pro jednorázovky pro prcka.
Ráda nakupuji v DM, hlavně jejich řadu přírodní kosmetiky Alverde a pro mimi se tam chystám koupit kosmetiku Babylove Sensitive. Jinak na internetu koukni na slevolekarna.cz Budu tam kupovat jednorázové plínky a také nějakou kosmetiku.