Chtěla bych se zeptat, jestli nemáte někdo nějaký tip na dětský krém po koupání? Většinou jsem mazala Biodermou, ale chtěla bych zkusit i jiný... Kdybyste měli někdo tip na dobrý krém nejlépe na přírodní bázi (s nereálným požadavkem - aby mi finančně nevysál peněženku 🙂 ) a byl spíše na sušší kůži, tak sem s ním. Díky 🙂
Já používám babylove olej v zelené lahvičce. Krásně voní, pokožka je jemná a stojí 44,90 kč 😉
Já jsem pro malého od narození používala francouzský olejíček Corine de Farme a na koupání od té samé značky i koupelový gel. Ten olejíček je asi za 70,- Kč. A naprosto skvělý! Jinak tuhle značku mají třeba v Rossmannu 😉
Take pouzivam Babylove olej,je super a krasne voni. Nebo ten jejich krem na oblicej s panthenolem cca 35 kc 😉
olejicek od Hippu
Díky za tipy... Zatím jsme používali těl. mléka, tak se zkusím podívat na ten Excipial Baby Lotion... ale některé olejíčky vypadají taky dobře 🙂
Nám oleje vysusovaly. Používám bambucke máslo od natírání tváří (má i UV faktor) přes zadek a celé tělo až po mě suché ruce ;) a konkrétně značka Hadek
@pavlise Excipial je taky super používala jsem hned po narození a ještě weleda ale jsou dražší 🙂
Já jsem si oblíbila Weledu, měsíčkovou koupel a měsíčkový krém. Na zadeček používám Bepanthen. Olejíčky nepoužívám...
já používala do koupele Oilatum a pak už nebylo potřeba po koupeli mazat 🙂
slunečnicový olej z lékárny, měli jsme v porodnici a mají ho v každé lékárně za pár korun. Doporučila i pediatrička, prý nevysušuje.
Měsíčkové mléko a Zklidňující tělové mléko (když se mu občas vrátí atopický ekzém), oboje od Weledy, což je certifikovaná přírodní kosmetika.
já teda doporučuju klasický bio slunečnicový olej či od Weledy měsíčkový olej ....slunečnicový je levnější varianta, Weleda je dražší. Každopádně oba dva oleje vydrží děsně dlouho. Stačí maličko a rozetře se a hlavně ta Weleda fakt i vonííííí 🙂 mno a jinak klasika na zadeček sudokrem či lenienská mastička 😉
@pavlise http://www.karelhadek.eu ale myslím že značka není rozhodující ;) omlouvám se za pozdní reakci ;) mám 14denni Mimi a bojovala jsem se zánětem prsu a stále bojuji...
My tedy nemáme ještě vyzkoušeno, ale koupila jsem krém od značky Hipp 🙂
Za jedině Excipial Baby Lotion. Syn (6měs) měl suchou a podrážděnou kůži, po mazání Excipialem se mu do týdne vše ztratilo. Je sice dražší (cca 270,-Kč),ale mě vydržel asi 3 měsíce.