Ahoj maminky,ráda bych zjistila nějaké zkušenosti s komodou Jardrew Friends.Našla jsem jí na netu a moc se mi líbí.Bohužel o ní nemají psáno moc informací ani třeba foto s otevřenými šuplaty.Zajímá mě hlavně zda je komoda kvalitní a stabilní a jak moc jdou šuplata otevírat(některé jdou třeba jen do 3/4 a ne až na doraz).Přidávám fotku abyste věděli jakou konkrétní komodu mám na mysli 😉.Mám ještě na koupení dost času ale tahle mě vážně zaujala 🙂 .Moc děkuji za názory.
Já si vybrala tu, které jde sundat ta část na přebalování a zbude skříň pro děti 🙂 je to velmi praktické.
@veru11 aha,tak toho jsem se právě bála 😖 .Když ono je fakt blbý takhle něco objednávat přes net,protože člověk si to nemůže prohlédnout.Jenže někde v nábytkách nevím zda bych sehnala..
@ajik123 téhle ta vrchní část právě sundat lze, což mě připadá taky super 🙂
Ja na tyhle "hotove" prebalovaky rezignovala... Vzdycky se mi na nich neco nelibilo... Treba u tehle se do prvniho supliku prakticky nedostanes, ikdyby ten suplik vyjel cely... Skoncila jsem u komody Malm z Ikey a na ni mam polozenou prebalovaci podlozku s venym dnem... Ten je siroky jenom 50, takze neni pres celou komodu a do prvniho supliku se dostanu. Navic se da podlozka dat treba na vanu pri koupani jelikoz ma pevne dno a nosnost 10kg Fotky mam nekde u ne na zdi (20.zari). Obecne jsem detskemu nabytku neprisla na chut a bilou komodu pozdeji pouziju kdekoli v byte...
@craki já právě taky ze začátku myslela že si koupíme normální komodu a na ní si dám přebalovák.Jenže u normálních komod je většinou hrozně malá hloubka tak do 50cm 😖.A když na vrch dám jen přebalovák tak mi to pak přijde nestabilní protože je o dost delší a i mimi pak bude delší.Ale ta tvoje komoda vypadá hezky.Tak já nevím,jsem z toho bezradná 😀
@verunka2292 Nestabilni to neni, teda ja si to tak udelala 🙂 Je to odsazene na kazde strane, zespod zarazky, fakt pevne dno... Prcek ma ted pres 70cm a porad se mi na tom prebaluje dobre... Kdyz jsem to kupovala, ani jsem nevedela ze se mi podlozka vejde do vany a ja nebudu muset s vykoupanym prcek litat pres pul bytu ale vsechno si v klidu udelam v koupelne.. Ale kazdemu vyhovuje neco jineho ze...
@craki aha,nevěděla jsem že máš ze spod zarážky tak to bych se pak už nebála že mi to sjede 🙂 .
Jinak ted jsem našla ještě další komody kde právě ten přebalovák je jakoby do zadu a vepředu nepřekáží v otevírání šuplíků,a dají se zvolit různé barvy 🙂 .Takže ten by byl asi o dost lepší.
@verunka2292 Jéé, odkud je tento obrázek? NEmohu sehnat nic, co by mi vyvovovalo a tady to vypada, ze se dostanes alespon do supliku..
@verunka2292 Ahoj, objednala jsi nakonec z těchto stránek (www.komody.cz), ze kterých pochází obrázek? Dívala jsem se na ně a docela mě zaujaly. Cenově vychází dobře, vzhledově se mi líbí a s kvalitou by to mohlo být také dobré
@psya Promiň že jsem se neozvala,nějak jsem přehlédla že jsi na mě měla dotaz.Je to ze stránek http://www.komody.cz/10127,cz_prebalovaci-komod....
@arkerian Ahoj,nakonec jsem neobjednávala žádnou protože přítel vyrobil vyrobil na míru větší 🙂.Ale o téhle jsem přemýšlela hodně,zdá se být aspoň taková kvalitnější oproti jiným..myslím že by to neměla být špatná volba 😉
Mame temer totoznou a uz bych ji nekoupila. Prave z duvodu nepraktickych suplat. Nejdou vyjet az nadoraz, tudiz prvni horni suple je "zazdene", jelikoz se do neho pres prebalovaci plochu dostava hrozne tezko. Jinak je komoda stabilni, ani se nehne...