Ahoj,když chci zapnout chůvičky tak ta co má být u miminka mi po asi tak 30 sekundách co je jí zapnu mi začne nejdřív pípat a pak vřízkat...mám je zapnutý bez monitoru,zatím ale chtěla jsem si je už seřídit a prostě to nejde 😒 seřídím je a stejně pak začne vřízkat 😒
a jak to mám prosím vypnouut ? zkoušela jsem to různě popřepínat a povypínat a nějak mi to nejde ,asi to nejsou chůvičky pro debily 😀
@gabriela_topolova menu, šipkama vybrat ikonku obličeje (pouze, aby nic jiného neblikalo), select a exit
Ono a na začátku jsou maličko uživtelsky zvláštní, pak už je to pohoda 😉
takže nastavím jen obličej a mělo by to přestat,ano¨? 🙂 jsem hledala návod v češtině a nikde nic právě ☹
a citlivost na dvojku ?
@gabriela_topolova jojo, přesně tak. Obličej zamená jenom chůvička bez monitoru. Citlivost myslíš na té jednotce co je u dítěte?
Kdysi před lety se dalo na netu najít hezké video... Ale už je to docela dlouho.
ano,ano na jednotce u dítěte tam zezadu ... 🙂 koukala jsem i videích ale ždný takový co by se dobře pochopilo..
@gabriela_topolova Mám uložený v pc návod v češtině, můžu poslat na mail. Taky jsem s nastavením měla honičku 😉
@aaa tedy ty jsi vzorná 😀 Já měla návod v češtině v balení, ale buď byl nějaký divný a nebo jsme oba na něj byli málo chytří 😀
@gabriela_topolova já to mám mezi 2 a 3. Ono pak si to můžeš redukovat v hlasitosti chůvičky. Ale celkově je podle mne citlivý až moc. Někdy se hodí ,ale někdy je to spíš na škodu. Tu citlivost jsem zkoušela, ale nepřijde mi to nějak extra změna...
@blondynka400 Já mám i návod z balení, ale nějak mi ho hlava nepobrala 😀 😀 Víš, jak jsem nadávala, že to vyhodím z okna, protože mi to nešlo nastavit 😉 😀 Pak jsem tady od někoho dostala lepší 🙂
@aaa já si pamatuji, že jsi tenkrát nepsala do diskuze nic moc lichotivého 😀 Ono je to přitom docela jednoduché, pak jsem si říkala, co na tom byl za problém 😀 Jo po bitvě je každý generál..... 😎
@aaa jéé to by si byla hodná 🙂)
@blondynka400 tobě se můžu kdyžtak ozvat kdyby nastal nějaký problém ? 😀 😀
@gabriela_topolova Napiš mi do IP mail, hned ti to pošlu 🙂
@gabriela_topolova jasně, klidně napiš 😉 Mám angel už přes 4 roky a posloužil dvou dětem a neměnila bych ani náhodou. I přes prvotní "problémy" 🙂
@blondynka400 super děkuji 🙂
@gabriela_topolova no to proto, že to máš na chůvičce tak nastavené. Musíš to vypnout na rodičovské stanici. To, že nepřipojíš desky nestačí...