Chystám se na zkoušku a na vyzkoušení objednat testovací sadu moderních plen. Máte někdo s touto značkou zkušenosti? Díky
Mrkni na diskuzi Latkove pleny 3. Celou sadu jedne znacky bych neobjednavala. Kdyz nebudou vyhovovat, budes se zbavovat vetsiho mnozstvi. HD mam jen PULky a pri pouziti na kalhotkovou plenu spokojenost.
Já mám z HD pastelek skoro celou výbavu, jsem spokojená, jediná vada kterou já na nich shledávám je to, že praním dost hrubnou. Po vyprání je musím promnout v rukách (ale už v nich mám druhé dítě a jedou už třetí rok, obden se perou, zezačátku jsem mnout nemusela...). Pokud máte doma hodně tvrdou vodu jako my, tak to nebude ta správná volba. Mám i několik anavy plenek, a ty zdaleka tolik nehrubnou. A souhlasím s tím, že není dobré pořizovat hned celou výbavu jednoho typu plen, třeba ti nesednou. Ty anavy jsou taky jednovelikostní, zkus i ty 🙂
A svrchňáčky nejsou špatné, taky je mám, ale radši dávám Bluberry nebo Thirsties.
Já měla od Haipa Daipa jen fleesáčky na novorozence a svrchní kalhotky PUL... a s těmi jsem byla moc spokojená. Jinak používám hlavně čtverce na novosklad a kalhotkové plenky Anavy...