Ahoj, potřebovala bych radu či kupovat postel do dětského pokoje , myslím tím pro dospělého resp. asi mě až budu vstávat k miminku abych nemusela rušit partnera a v případě nouze šlo spát odděleně. Máte to tak někdo? popř. by se hodily i fotky 🙂
pokoj jsme zařizovali ještě před porodem, kompletně celý dětský pokoj, tzn. ano, byla a je tam velká postel (akorát stůl a židli jsme nekupovali, místo toho tam stojí přebalovací komoda). Na té jsem spala po porodu já, postýlka s miminkem hned vedle, manžel sám v ložnici. Měli jsme to tak do 3měsíců syna, pak jsem se přesunula zpět do ložnice, syn zůstal v pokoji sám a chodila jsem za ním na kojení a tak. Na Modré Střeše mám album Dětský pokoj (pro registr.) a tam je pár fotek z pokoje.
@lucyp13
Hemnes pohovka z ikei ... miluju ji a da se pouzit i jako "sedacka" i jako postel a jako bonus dvojpostel 🙂 fotku kdyztak poslu 🙂
My jsme synovi dělali pokojíček až ve 2 letech a do 3 let měl postýlku u nás v ložnici.....druhou postýlku jsme měli dole v obýváku (máme domek), takže když měl malý občas nějakou divokou noc, tak jsme spali dole (já na pohovce) a manžel nahoře v ložnici....jestli budujete pokojíček už před narozením miminka, tak bych asi vybrala takovou postel, která by tam pak dítěti už zůstala, až vyroste z malé postýlky a už bych prostě rovnou zařídila celý pokojík i s tou velkou postelí tak, jak by to mělo potom vypadat...s tím, že by tam byla ještě navíc ta postýlka....