Mají někde levnější Superfity?

2veverka
11. říj 2014

Dají se podle vás někde koupit celoroční Superfitky (podzim-jaro) za jakž takž přijatelnou cenu? Preferuji se suchými zipy, šněrovací jsou levnější všude.

lucieandrlova
11. říj 2014

Ahoj, nevím, co je přijatelná cena, ale my kupujeme tady:
http://www.detskeboty.cz/detske-celorocni-boty-1/
Mají často slevy, akce a dají se sbírat body a pak získat velkou slevu...

2veverka
autor
13. říj 2014

@lucieandrlova Tvůj kontakt mi přijde dobrý, díky moc. Ještě se zeptám: nechala sis někdy posílat Superfitky poštou, bez zkoušení? Odpovídají víceméně českým velikostem? Tj. změřím dítku nohu a počítám s rezervou zhruba 1 cm, tak? Taky by mě zajímala zkušenost s Richterovkami - jsou i na širší nožku?

lucieandrlova
13. říj 2014

Ahoj, nevím, odkud jsi, ale v Praze 7 je kamenná prodejna, takźe jsme to nechali posílat tam a buď jsme to vzali nebo ne (objednávka není závazná). Jak je to v e-shopu nevím. Ale jsou ochotní říct stélku po telefonu, u konkrětních bot. Jen je lepší volat do Zlína...
Řekla bych, že Superfit jsou užší a menší než české boty. My kupujeme české KTR, Baťa a slovenské RAK a když dceři roste noha, tak u stejné velikosti bot jsou nejmenší superfitky a Baťa, pak KTR a pak RAK.
Tak např. jsme pak kupovali: velikost 22 KTR, 21 RAK a zároveň 23 Superfit a Baťa (aspoň byla vždy jistota, že ji některé z bot budou... 😉)
Ještě mě napadlo , že v každé krabici Superfit je natištěné měřidlo nohy na zjištění čísla, tak pokud nemáš, pošli do IP adresu a vystřihnu Ti to a pošlu v obálce... Tak se aspoň trefíš do velikosti než to koupíš...

evah1
27. lis 2014

ahoj, včera jsem pořídala superfitky ve slevě (poslední číslo) na Černém Mostě - obchod BotaBota. Výprodeje míváají a věrnostní program taky. A malé se tam moc líbilo, protože tam maj super dětský koutek. tak tam asi budeme chodit, nejsou drahý.