Maminky, máte někdo pro své holčičky tento typ náušniček? Moc se mi líbí, ale nevím jestli nejsou až pro větší dětičky. Chtěla bych je k prvním narozeninám, tak jesti nebudou působit moc mohutně. Pokud je máte vožíte fotku, jak vypadají v oušku?
díky
d.
my sme dostali podobné s tým istým zapínaním a poviem ti že to nie je nič moc, ľahko sa rozopnú a keď malej prepichovali ušká tak sa ťažko nasadzovali, strašne zle sa zapínali.
Máme přesně ty vlevo a jsou moc krásný, maličký (měli ale víc velikostí, vzala jsem ty nejmenší), vypadají na oušku bezvadně - nosí je od 3m. Na mail klidně pošlu fotku.
Ahoj, já je koupila dceři k narozeninám už jako větší... růžové, Bohužel jí hnisaly uši, ale to má prostě alergii na žluté zlato :( Bylo mi jich líto, tak jsem je jeden čas nosila já a žádné problémy se zapínáním jsem neměla 🙂 Dokážu si je představit i na roční holčičce 😉
Já jsem je koupila 5-leté holčičce typ zapínání těch náušniček vlevo a teda už bych je nezvolila.Zapínání je na nic,pořád se jí otevírají.
ty pravé jsme měli hned po píchání oušek, v roce jsme měnili za ty levé -protože první jsem nesehnala v bílém zlatě a chtěla jsem ho 🙂 , fotky mám,ale jestli zvládnu dodat.....zkusím to
Ahojky, já měla zy zlaté s kamínky (a le měla jsem s bílími kamínky. Na oušku vypadají moc pěkně, ale to zapínání v zadu dost často při ležení píchalo do hlavy. BYlo to nepříjemné a s radostí jsem je prodala. Naše malá má klasické dětské ( ještě po mně 🙂 naušnčky s modrým kamínkem a až bude větší, budu jí dávat broušené malé kroužky.
Mám kamarádky jejichž dcerky je ztratily ☹
ja jsem tohle zapinani mela na svych a po dvou tydnech jsem jednu ztratila..
já měla stejné zapínaní na svých a ztratila jsem
Ma je moje neter, vypadaji uzasne, jsou spise drobnejsi (mají je od píchnutí ouška) , ale uz by je nekoupila, protoze se velice snadno rozepinaji.